Denizli
03 Haziran, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Konya’dan Sarayköy’e İstihdam Ofisi Müjdesi

Başkan Konya’dan Sarayköy’e İstihdam Ofisi Müjdesi
CHP’den Sarayköy Belediye Başkanı seçilen Mehmet Salih Konya, göreve başlamasının hemen ardından ilçenin yüzünü güldürecek ilk projesini vatandaşların hizmetine sundu. İş arayan ile işvereni buluşturacak İstihdam Ofisini hayata geçiren Başkan Konya, ilçedeki işsizlik sorununun önüne geçmeyi hedeflediklerini belirtti.

Seçim çalışmaları sırasında verdiği sözlerden biri olan İstihdam Ofisi projesini hayata geçiren Başkan Konya, Sarayköy Belediyesi hizmet binasında oluşturulan ofiste iş arayanlar ile işverenler arasında köprü kuracak. Bu sayede, iş arayanların elverişli oldukları işlere yerleştirilmesi ve işverenlerin de ihtiyaç duydukları becerilere sahip personeli bulmaları sağlanacak.

Ev Ekonomisine ve Yaşama Artı Katacak

İstihdam Ofisinin hayata geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Konya, “Vatandaşlarımızın yaşamlarına, ev ekonomilerine, geleceklerine yatırım olacak projeler seçmeye gayret gösterdik. Eğitimlerini tamamlamış, el becerisi çok iyi olup hala keşfedilmeyi bekleyen çok fazla gencimiz var. Onları hayal ettikleri ve becerilerine uygun iş dünyası ile buluşturmak istiyoruz. Ayrıca iş arayan vatandaşlarımızın da kendilerine uygun iş alanlarını bulma noktasında destek olmak istiyoruz” dedi.

ofis

Siyasi Ayrım Gözetmeksizin, Eşit Hizmet

Başkan Konya, bu önemli projenin tüm Sarayköy halkına eşit şekilde sunulacağını ve siyasi ayrım yapılmayacağını vurguladı. “Hemşehrilerimize eşit ve adil bir hizmet anlayışı içerisinde hiçbir siyasi amaç gütmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kapalı kapılar ardında gizli saklı olmadan tüm şeffaflığıyla, iş arayan vatandaşlarımıza yardımcı olacağız. İşverenlerimize de aramakta oldukları kalifiyeli personel bulmaları için aracı olacağız. İlçemizde işsizlik sorununun yaşanmaması için siyasi ayrım gözetmeksizin tüm hemşehrilerimiz ile birlikte hareket edeceğiz. Hedefimize ulaşmak için kararlılıkla çalışacağız” diye konuştu.

İşsizlik Sorununa Çözüm Üretecek Proje

İşsizlik sorununa çözüm üretmek istediklerini belirten Başkan Konya, “Ülkemizin en büyük sorunu işsizlik, geçim derdi ve hayat pahalılığı. Her gün onlarca vatandaşımız iş aramak için araştırma yapıyor ancak bulmakta zorluk çekiyor. Sarayköy Belediyesi hizmet binamız içerisinde oluşturduğumuz İstihdam Ofisimizde vatandaşlarımızın niteliklerine göre değerlendirilip çözüm üretilmesi için bu alanda görevli personellerimiz ile çalışmalarımıza başladık. İş arayan vatandaşlarımız olduğu kadar personel arayışında olan işverenlerimizi de İstihdam Ofisimize bekliyoruz. İlçemize, hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!