Denizli
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Birbirinden Göz Alıcı Tayt Modelleri

Birbirinden Göz Alıcı Tayt Modelleri

Taytlar, kadınların oldukça rahat bir şekilde kullandıkları dar pantolonlardır. Kalça ve karın bölgesini, bacakları saran dar pantolonlar, tayt olarak isimlendirilir. Kadın tayt modelleri günümüzde oldukça farklı alternatiflere sahiptir. Her tarzı yansıtan model ve renkte bulmak bu sayede giderek kolaylaşır. Alt giyim olarak kullanılan taytlar birçok şekilde kombinlenebilirler. Taytlar; transparan detaylı taytlar, deri görünümlü taytlar, push up taytları, şekillendirici ve toparlayıcı taytlar, İspanyol paça taytlar, mat deri taytlar, yüksek bel toparlayıcı ve şekillendirici taytlar, parlak taytlar, desenli taytlar, yüksel bel taytları, toparlayıcı parlak taytlar, içi deri taytlar, yüksel bel olan kısa taytlar, suni deri tayt gibi çeşitlere ayrılır.

Tayt Çeşitlerive Kombinleri

Kadınların dolaplarında mutlaka en az bir tane bulundurmaları gereken kadın tayt modelleri, günlük hayatta pek çok yerde giyilebilir olma özelliğine sahiptirler. Deri görünümlü siyah veya gri renkte bir taytın üzerine sade renkte mavi bir tişört giyerek gündelik tarz yaratılabilir. Toparlayıcı bir taytın üzerine giyilecek basic renklerde bir tişört ile spor yapabilir, tayt sayesinde toparlanan vücutsayesinde büyük bir haz duyarak spordan daha yüksek verim alabilirsiniz. Toparlayıcı taytlar; kot, parlak ve deri görünümünde olabilirler.

Esnek kumaşa sahip push up taytı ile rahatça yoga – meditasyon, yürüyüş ya da ev işleriyapılabilir. Tayt kumaşlarının esnek ve rahat olması hiçbir kısıtlama olmadan hareket edebilmeyi sağlar. Tayt üzerine hafif bol uzun bir kazak giyerek sabah yürüyüşüne çıkabilir, markete ya da komşunuza uğrayabilir hatta çocuklarınızı okula bırakabilirsiniz. Taytları kombin yapmanın sınırı yoktur. Yaratıcılığınızı kullanarak her tarzda ve renkte tayt modelleri ile uygun parçaları birleştirerek harika kombinler yaratabilirsiniz. Şık gömlek ve bluzlar ile özel davetlere katılabilir, kot yelek ve deri tayt giyerek asi bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Aradığınız Taytları Uygun FiyatlaraBulun

Hava soğuksa ve bu havada elbise giymek zor diye düşünüyorsanız bir tayt ve üzerine bir elbise giyerek bu durumu kurtarabilirsiniz. Elbisenizin uzun ya da kısa olması fark etmez. Kışın, renkli ve uzun bir elbise giyerseniz, elbisenin altında aynı renkte bir tayt giyerek soğuktan kurtulabilir; yazın ise giydiğiniz kısa etekli bir elbisenin altına sıcak tonlarda bir tayt giyebilirsiniz. Mavi ya da kırmızı kısa bir elbise ile gri ya da siyah renkte bir tayt uyum sağlayacaktır. Her model ve renkte, farklı bedenlere uyumlu kadın tayt modelleri uygun fiyatlara almak için Up&Fit www.upandfit.com/alt-giyimalışveriş sitesine göz atabilirsiniz.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!