Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Büyükşehir’in asfalt mesaisi sürüyor

Denizli Büyükşehir’in asfalt mesaisi sürüyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ilçesinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla buluştu. Acıpayam'ın hızla gelişen ve şehirleşen bir ilçe olduğuna vurgu yapan Başkan Zolan, yapılan çalışmaların ilçeye yakışanı ortaya koymak adına devam edeceğini belirtti.

Başkan Osman Zolan'ın ziyaretine Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve diğer yetkililer de eşlik etti. İlk olarak Çarşı Cami Caddesi'nde tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Daha sonra, Huzur Bulvarı ve Namık Kemal Caddesi'nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Zolan, bu güzergahların güvenli ve konforlu bir hale getirildiğini söyledi. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan, onların dertlerini dinleyip sorunlarına çözüm bulma çabasını sürdürdü.

Toplamda 3 kilometrelik 3 ayrı cadde için 6 bin ton sıcak asfalt döküldüğü belirtilirken, yapılan çalışmaların ilçenin altyapısını güçlendirdiği ve yaşam kalitesini artırdığı ifade edildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin dört bir yanında ihtiyaç duyulan yatırımların hız kesmeden devam ettiğini açıkladı. Acıpayam ilçesinde gerçekleştirilen doğal gaz çalışmaları, elektrik hatlarının yer altına alınması ve su hatlarının değişmesi gibi altyapı çalışmalarının, yol konforunu olumsuz etkilediğini ifade eden Başkan Zolan, yürütülen asfalt ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığını ve 3 caddeyi hizmete açtıklarını belirtti.

Başkan Zolan, Acıpayam'ın hızla büyüyen ve şehirleşen bir ilçe olduğuna vurgu yaparak, yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla ilçenin trafiğini rahatlattıklarını dile getirdi. Kaldırımların düzenlendiğini ve yolların sıcak asfaltla buluşturularak trafiğe açıldığını belirten Başkan Zolan, Acıpayam'a hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Zolan, ilçede gerçekleştirilen yatırımların, Acıpayam'a yakışan standartlarda ve kalitede olduğunu vurgulayarak, bu çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

ACIPAYAM’A HİZMET ETMEKTEN AYRI BİR MUTLULUK DUYUYORUZ

Başkan Zolan, konuşmasında şunları dile getirdi: "İnsanlarımızın daha sağlıklı ve konforlu bir ulaşım ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni ediyoruz. Acıpayam, kendi içinde birçok güzellik barındıran bir ilçe. Biz, Acıpayam ilçemize hizmet etmekten ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Acıpayam ve diğer ilçelerimizde, tüm mahallelerimizde hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Nerede neye ihtiyaç varsa hayata geçirerek yolumuza devam edeceğiz."

Başkan Zolan'ın bu açıklamalarıyla, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde ve mahallelerde ihtiyaç duyulan hizmetleri karşılamaya yönelik kararlılıkla çalıştığını ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çaba gösterdiğini ifade etmektedir. Başkan Zolan'ın bu sözleri, belediyenin hizmet anlayışını ve halkla bütünleşme çabasını yansıtmaktadır.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!