Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Açık Hava Konserleri 2019 - Denizli etkinlikler

Denizli Açık Hava Konserleri 2019 - Denizli etkinlikler
Denizli Açık Hava Tiyatrosu’nda 2019’da konserler, tiyatrolar, gösteriler ve birbirinden farklı etkinlikler sizleri bekliyor. Denizli Açık hava Tiyatrosu’nda 2019 yılında yine dopdolu etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Pamukkale ilçesi Mehmetçik Mahallesi , Çamlık Bulvarında yer alan Denizli Açık Hava Tiyatrosu Denizli’nin en önemli etkinlik alanların içinde geliyor.  Yerli ve yabancı birçok ünlü ağırlayan Açık Hava Tiyatrosu 2019 yılında da muhteşem etkinlikler devam ediyor.  En son konser Ünlü sanatçı Haluk levent konseriydi. Sanatçı Levent 24 Ekim günü Açık Hava Tiyatrosunda sahne aldı. Önümüzdeki günlerde Denizli Açık Hava Tiyatrosunda herhangi bir etkinlik gözükmüyor.

Denizli Etkinlikler

25 Ekim 2019 Cuma günü Nihat Zeybekci Kültür Merkezi’nde Frida Kahlo oyunu sahnelecek. Bir döneme damga vurmuş olan 20 yüzyılın en önemli sanatçılarından Frida, Melike Aslıkılan’ın muhteşem performansıyla yeniden canlanıyor. Yaşadığı dönemi konu alan aşk, devril ve acı dolu bir hayatı anlatırken bir yandan da çoğumuza ilham olacak Frida’nın hayat hikâyesine tanık olalım.

18 Aralık 2019 Çarşamba günü Nihat Zeybekci Kongre Kültür Merkezi Özay Gönlüm salonunda Sebahattin Ali’nin muhteşem kitabı Kürk Mantolu Madonna, bu sefer karşımıza tiyatro oyunu olarak çıkacak. Yazılmasının üzerinden yetmişten fazla yıl geçmesine rağmen okuduğunda etkisinden uzun süre kopamayacağız mükemmel kitap olan Kürk Mantolu Madonna tiyatro olarak Denizli seyircisiyle buluşacak. Yönetmen Engin Alkan tarafından uyarlanan oyun Anadolu’nun işgali sırasında babası tarafından müttefik Almanya’ya gönderilen Raif’in, ressam Maria Puder’le Berlin’de yaşadığı baş döndürücü aşkın hikayesi; bir yandan benliğimizin en karanlık noktalarına ışık tutarken, bir yandan da ruhumuzun onu tamamlayan bir başka ruhla karşılaştığında nasıl tutkuyla bağlandığını, en sıradan insan yaşamının bile nasıl derin bir anlama bürünebildiğini gözler önüne seriyor. Bilet fiyatı ise 1. Kategori – 1. 134.50 TL, 2. Kategori - 123.25 TL, 3. Kategori - 113.00 TL, 4. Kategori - 101.75 TL5. Kategori - 90.50 TL.

06 Kasım Çarşamba günü Nihat Zeybekci Kültür Merkezi’nde “Şen Makas” tiyatro Denizli seyircisiyle buluşacak.  Guiness Rekorlar Kitabı’na Amerikan Tiyatro Tarihi’nin "En Uzun Süreli Oynanan Oyunu" olarak geçen oyun aynı zamanda Charlie Chaplin Komedi Ödülü alan tek oyun olma özelliğini de barındırıyor. 1979’dan beri dünyanın çeşitli ülkelerinde sahnelenen  “Şen Makas” sosyal medyayı da içine alarak yeni versiyonuyla Denizli tiyatro severlerin karşısına çıkacak. Melek Baykal Şen dul kadınına hayat verirken Bülent Seyran, jess Molho, Özgür Yetkinoğlu, Müge Kement, Cem Güler gibi usta oyuncular da oyuna renk katıyor. Şen Makas oyunun bilet fiyatı ise 1. Kategori - 79.00 TL, 2. Kategori - 68.00 TL, 3. Kategori - 56.50 TL.


8 Kasım Cuma günü Nihat Zeybekci Kültür Merkezi’nde  Tak Tak Takıntı oyunu, Denizli’deki izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Çoğumuzun bildiği efsane oyun tekrar tiyatro sahnesine dönüyor.  “Tak Tak Takıntı”, gündelik yaşam içinde kıyısından geçtiğimiz, farkına varmadığımız, sıradan sandığımız küçük olayları örtülerinden sıyırıp önümüze koyan muhteşem bir güldürü. Küçük Prens, “aslolan göze görünmez.” diyor. “Tak Tak Takıntı, göze görünmeyenin peşinde bir güldürü.  “Tak Tak Takıntı”, oyunun bilet fiyatları ise; tam 90.50, öğrenci  70.50.

14 Kasım Perşembe günü Nihat Zeybekci Kültür Merkezi’nde Mustafa Başgülşen ile Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehitlerimizi an(L)ıyoruz isimli tek kişilik gösterisi olacak.  12 yıldır yurtiçi ve dışında sahnelenen gösterinin Kasım ayı geliri ile tiyatro gitmemiş köy ve beldelerde ücretsiz olarak sahnelenecektir.  ile Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehitlerimizi an(L)ıyoruz iki perdelik oyun bilet fiyatı; 1. Kategori 59.50 2. kategori 45.00 TL.

4 Aralık 2019 Çarşamba Nihat Zeybekci Kültür Merkezi’nde  Atılgan Gümüş'ün yönettiği müzikal düello “Two Tenors",  Denizli izleyiciyle buluşacak. Konservatuvardan iki sınıf arkadaşının 20 yıl sonra sahne üzerindeki müzikal düellosuna tanıklık edeceğimiz “Two Tenors”un başrollerinden birinde hem uluslararası arenada hem de ülke çapındaki projelerde yer alarak sanatseverlerin beğenisini kazanmış opera sanatçısı Cenk Bıyık var. Diğer başrol ise tiyatro oyunlarının, televizyon yapımlarının ve sinema filmlerinin aranılan oyuncusu aynı zamanda eğitimli tenor Atılgan Gümüş’e ait.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!