Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Ak Parti’de bir devrin sonu!

Denizli Ak Parti’de bir devrin sonu!
Denizli’de Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 4 dönemdir görev yaptığı il başkanlığı görevini yeni dönemde yürütmeme kararı aldı. Filiz, genel merkez teşkilatı ile yapılan görüşmeler sonrası aday olmayacağını yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. Ak Parti’de 7. Olağan İl Kongresi’nin Aralık ayında yapılması bekleniyor.

Ak Parti Denizli’de 7. Olağan İl Kongresi yaklaşırken, sürpriz bir gelişme yaşandı. 4 dönemdir Ak Parti Denizli İl Başkanlığı görevini yürüten Necip Filiz, aday olmayacağını açıkladı. Filiz yaptığı yazılı açıklamada, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Partimizin 7.Olağan İl Kongresinde aday olmama yönünde karar almış bulunmaktayım” dedi.

Filiz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

““AK Partimiz çok onurlu bir yürüyüşün öncüsüdür. Partimizin çatısı altında birçok görevler aldım. Cumhurbaşkanlığı, 2015 Haziran ve 1 Kasım seçimlerini, 31 Mart Yerel seçimlerini yönetim kurulu ve AK Parti teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içinde yönettik. Sonrasında hain bir darbe girişimini yaşadık. Günlerce 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanın’da nöbetteydik. 16 Nisan referandumunda il başkanı olarak görevimizi yaptık. 7 düvelin karşısında Diriliş ruhumuzu yeniden ayağa kaldıran bir anlayışın parçası olmaktan her zaman onur duydum.

İl Başkanlığında tüm görevlerimi ifa ederken uzlaşmacı bir yaklaşımla şehrimizin ve ülkemizin sorunlarını ele aldım. Dünyada tek geçerli dilin nezaket olduğunu hiçbir zaman kenara itmedim. AK Partimizde bu davaya gönül veren hiç kimse kişisel ikbal peşine düşmez, düşmemelidir. Ben de düşmedim. Alnım ak, gönlüm rahattır.

Görev yaptığım süre de adalet ve doğruluktan taviz vermeden dedikodu ve iftiradan uzak şerefimle sürdürdüğüm İl Başkanlığı görevime önümüzdeki günlerde yapılacak olan 7. Olağan kongrede aday olmayacağımı, her zaman gururla taşıdığım AK Parti sancağını ömrüm yettiği sürece de taşıyacağımı, ülkemin, davamın ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in yolunda yürümekten onur duyacağımı vurgulamak istiyorum. Geçmişten geleceğe, milletin değerleriyle, merhamet, adalet ve medeniyet misyonu ile erdemliler hareketini başlatan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile millete hizmet yolunda AK Parti'de İl Başkanlığı yapmanın onurunu yaşatan Allah'a hamdolsun.

14 Ekim 2015 tarihinden bugüne şerefle yürüttüğüm il başkanlığını Genel Başkanımızın emaneti ve milletin umutlarının bağlandığı kurumsal emanet olarak kabul ettim. Emanete sahip çıkma bilinç ve duyarlılığıyla emanetin hükmünün farkında olarak yürüttüm. Olması gerekeni en üst seviyede başarmak için bütün gayreti gösterdim. Peygamber Efendimiz  Hz. Muhammed (S.A.V.) buyurduğu üzere adil ve ahlaklı olmayı hep ön planda tuttum.

Tıpkı hayatımızın bize emanet olduğu gibi; Bu vazifeler ve makamlar da bizlere emanettir. Makamların sadece hizmet için birer vesile olduğunu bilen ve bu inanış ile bugüne dek partimizde görev yapmış bir kardeşiniz olarak ‘Makamlar geçicidir, baki olan davadır’ şiarıyla, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda, Genel Merkezimize, AK Partimize hizmet etmeye devam edeceğim.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!