Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor alacaklı futbolcuların isimleri paylaştı ‘Destek istedi’

Denizlispor alacaklı futbolcuların isimleri paylaştı ‘Destek istedi’
Denizlispor, ara transfer döneminde transfer yasağının kaldırılması için harekete geçti. Kulüpten alacaklı futbolcuların isimlerini ve alacak miktarlarını açıklayan kulüp, kulübün çıktığı dar boğazdan kurtulması için bu futbolculardan destek bekliyor. Horoz’da transfer yasağının kaldırılması için gereken rakamın 118 milyon TL olduğu öğrenildi.

Sezon başında kayyuma gitme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Alteş Denizlispor, Mehmet Uz başkanlığında yeni bir yola çıkmıştı. Transfer yasağını kaldıran Horoz, kısa sürede transferlerini tamamlamayı başarmıştı. TFF’den lisans almayı da başaran ve 3 puan silinmesinden kurtulan yeşil siyahlılar, daha sonra ise transfer yasağı ile karşı karşıya kalmıştı.

ŞUANKİ BORÇ YAKLAŞIK 44 MİLYON TL

1. lig’de düşme hattında yer alan Denizlispor’un transfer yasağının miktarını kulüp açıkladı. Yapılan yazılı açıklamada 3’ü yabancı 7 futbolcunun getirdiği transfer yasağı miktarının 43 milyon 650 bin lira olduğu belirtildi. Yine yapılan açıklamada, “Transfer döneminin başlayacağı 12 Ocak 2022 tarihine kadar 15 yabancı oyuncunun daha yasak listesine gireceğinin bilgisini aldık. Bunlarla birlikte transfer yasağının kaldırılması için gerekli olan miktar bugünkü döviz kuru ile 118 Milyon TL’yi geçmektedir. Mevcut şartlarda ve döviz kurunun sürekli arttığı böyle bir ortamda,  bu miktarda bir parayı bulup ödememiz asla mümkün değildir” denildi.

FUTBOLCULARDAN DESTEK TALEBİ

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Altaş Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu olarak transfer tahtasını açabilmek için bu oyuncu kardeşlerimizle tek tek görüşecek ve transfer yasağının kaldırılması için kendilerinden talepte bulunacağız. Kendilerinin de hem alacaklarını tahsil edebilme hem de formasını terlettikleri bu kulübün darboğazdan çıkması için gereken fedakârlığı yapacaklarına inanıyoruz. Transfer tahtasının açılmaması ve yaşanan olumsuzluklarda yukarıda da ifade ettiğimiz gibi en olumsuz etkilenecek olan yine bu oyunculardır. Hepsinin emeklerine, alacaklarına saygımız sonsuz ancak kulübümüzün de bugün içinde bulunduğu durum ortadadır. Herkesin anlayışına sığınıyoruz.”

Denizlispor alacaklı futbolcuların isimleri paylaştı ‘Destek istedi’

Denizlispor alacaklı futbolcuların isimleri paylaştı ‘Destek istedi’

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!