Denizli
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Firmalara Özel Kurumsal Hazır Web Tasarım

Firmalara Özel Kurumsal Hazır Web Tasarım
Firmanız veya eski web sitenizi yenilemek veya yeni web site yaptırmak için uzun web sitesi görüşmeleirnden kurtulun. Bulut Web Site ile profesyonel web siteniz 30dk yayında.

Peki 30dk içinde kurulan web sitesi nasıl profesyonel oluyor?

Bulut Web Site sistemi 30dk içinde kurulabilen esnek ve geliştirilmeye açık bir hazır web site sistemdir. Yaklaşık 2 yıldır geliştirtirilmeye ve güncellemeye devam etmektedir. Hatta web siteniz, satın aldığınzı gün gibi kalmaz, güncelleme havuzuna katılır ve her gelen güncellemeyi de yönetim panelinde görebilirsiniz.

Web siteniz bu sayede güvenli olarak kalırken aynı zamanda yeni gelen temalarada erişim hakkı kazanırsınız.

Kurumsal kimliğini profesyonelce tanıtın

Kurumsal web siteleri müşteriye güven verir. Bulut Web Site'nin seçkin tasarımlarıyla web siteniz kurumsal kimliğinizi en iyi şekilde tanıtır. Kurumsal sayfalar, haber ve duyurularınız, galeri ve referanslarınız modern çizgilerde tasarlanmış temalarla en iyi şekilde sunabilirsiniz. Size sadece firmanızı en iyi şekilde anlatmak kalıyor.

Müşterileriniz ile sürekli irtibatta kalın

Kolaylıkla yayınlayabileceğiniz duyurular sayesinde müşterileriniz sizlerle daima temas halinde kalabilir. Ayrıca farklı kategorilerde açacağınız blog yazılarınız ile yeni müşterilere de ulaşabilirsiniz.

Profesyonel Ürün ve Referans sunumları

Bulut Web Site ile ürünlerinizi detaylı bir şekilde sunabilirsiniz. Ürün fiyatı, açıklaması, teknik özellikleri ve ürün fotoğrafları ile müşterileriniz kataloglar ile uğraşmdan ürünleriniz kontrol etsin.

Ayrıca oluşturacağınız sipariş formlarıyla istediğiniz ürünlerden sipariş kabul edin.

Daha önce yaptığınız işler ve teslim ettiğiniz ürünleri bir kaç farklı yoldan sunun. Referanslarınız firmanız için her şey demek. Referanslarınızı, Bulut Web Site ile bir kaç farklı yoldan gösterebilirsiniz. Dilerseniz büyük slayt resimler halinde, dilerseniz video portfolyo şeklinde referanslarınızın sunumu yapabilirsiniz.

Aynı zamanda eklenen referanslarınızı ana sayfaya kolayca taşıyabilir, otomatik olarak ana sayfada listelenmesini sağlayabilirsiniz.

Hızlı galeri sistemi

Çok fazla fotoğrafınız varsa, Fotoğraf galerisi modülü tam size göre. Şirketinize veya işlerinize ait fotoğrafları kategorileri ve ayrı galeriler altında sunabilirsiniz. Müşterilerinizin bu sayede sizi daha iyi tanıyacaktır. Aynı zamanda galerinizi Google'da çok sevecek ve sizi sektör anahtar kelimelerde daha da yukarı çıkaracaktır.

Örnek kurumsal web siteleri kontrol edin: https://www.bulutwebsite.com

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!