Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Gökmen Esgin - Hayal Meyal               

Gökmen Esgin - Hayal Meyal               

Müzik dünyasının bir süredir tanıdığı ama genç ve başarılı şarkıcılar arasında yerini almış olan Gökmen Esgin Hayal Meyal adlı şarkısı ile de dikkatleri çekmeyi başardı. Başarılı şarkıcının eserlerini mp3 indir yazarak indirip dinleyebilirsiniz. En güzel eserlerin yer aldığı müzik platformlarında Gökmen Esgin’in Hayal Meyal şarkısını bulabilirsiniz.

Rock müzik denildiğinde akla gelen genç şarkıcılardan biri olan Gökmen Esgin şu ana kadar seslendirdiği şarkıları ile kendine bir hayran kitlesi oluşturmaya başladı bile. Şarkıcı rock ağırlıklı yaptığı şarkılarıyla rock müzik sevenler tarafından takip ediliyor. Şarkıcının çıkardığı son albümünde şarkısına solo keman eşlik ederken bu şarkısı ile farklı bir müzik deneyimi de yaşamış oluyor. Gökmen Esgin şarkılarını sevenleri ile çeşitli müzik platformlarında buluşmaya devam ediyor.

Gökmen Esgin Tekli Albümü

Gökmen Esgin daha önce çıkardığı Aşk-a Dair adlı şarkısının ardında yeni çıkardığı tekli albüm olan Hayal Meyal ile dinleyicilerini etkilemeye devam ediyor. Gökmen Esgin çıkardığı buy tekli albümdeki Hayal Meyal adlı şarkısında keman sololarını yoğun olarak kullanmış. Bir rock şarkıcısı olarak tanınan Esgin bu şarkısı ile çok farklı bir müzik parçası ortaya koymaktadır.

Be Müzik tarafından çıkarılan Hayal Meyal adlı albümü de dijital platformlarda yeri aldı. Şarkıcının bu eserini birçok platformda bulmak mümkündür. mp3 indir yazarak şarkıcının son albümünü indirip dinleyebilirsiniz.  Klibi de çekilen şarkının aranjörlüğünü Mehmet Eti yaparken klip yönetmenliğini de Saygın Narçın üstlendi.

Hayal Meyal Şarkışısını Dinlemek İçin; https://guncelmp3indir.com/137460/gokmen-esgin/hayal-meyal-mp3-indir

 Gökmen Esgin Müzik Hayatı

Gökmen Esgin genç ve başarılı şarkıcılar arasında yer alıyor. Şarkıcının çıkardığı albümler internet üzerinden indirilerek dinlenebilmektedir. Bunun için mp3 indir yazarak şarkıların hepsine ulaşabilirsiniz.  Gökmen Esgin son çıkardığı albüm olan Hayal Meyal adlı şarkısını sevenleri ile buluştururken daha önce çıkardığı başarılı albümleri çok sayıda dinleniyor. Gökmen Esgin tarafından 2019 yılında çıkardığı Hayal Meyal, Sonsuz, Aşka Dair, Hayyam adlı şarkıları bulunuyor.

Gökmen Esgin şarkılarını sevenler son çıkan tekli albümde kullanılan rock keman karışımını çok beğeniyor. Bu şarkı internet üzerinden çok sayıda dinleyiciye ulaşıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!