Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Neden Samsun’a Gidilmeli?

Neden Samsun’a Gidilmeli?

Türkiye; dört tarafı denizlerle çevrili olan bir ülke olmakla beraber bünyesinde çok sayıda tatil yeri bulundurur. Takdir edersiniz ki, yaz tatili denildiği zaman insanların aklına Ege ve Akdeniz Bölgesi geliyor. İnsanlar; yıl boyunca Bodrum, Marmaris, Fethiye, Kuşadası gibi yerlerde tatil yapmak adına para biriktiriyorlar. Ancak, Türkiye yalnızca Ege ve Akdeniz Bölgesi’nden ibaret değil! Bilhassa Karadeniz Bölgesi’nde güzel tatil seçenekleri ile karşılaşabilirsiniz.
Samsun; Türkiye’nin en popüler şehirlerinden birisi! Her yaz ziyaret edilebilecek bir şehir olmasıyla dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra, bünyesinde yer alan Samsun otelleri ile de farkını ortaya koyuyor. Sonuç olarak, siz de dilediğiniz takdirde Samsun’a gidebilir ve şehrin tadını çıkarabilirsiniz.

Samsun’da Ne Yapılır?
Samsun; yalnızca birkaç günde gezip bitirebileceğiniz bir şehir değildir. Bu şehre gitmeye karar verdiyseniz vakit kaybetmeden Samsun otelleri araştırmasına başlamalısınız. Bilhassa erken rezervasyon seçenekleri sayesinde kalitesi yüksek bir otelde çok uygun fiyatlarla kalma ayrıcalığına erişebilirsiniz. Bunun yanı sıra, Samsun’da mutlaka görmeniz gereken çok sayıda yer bulunuyor.

Samsun Kent Ormanı: Yolunuz Samsun’a düştüğü takdirde ilk olarak Samsun Kent Ormanı’nı ziyaret etmelisiniz. 2005 yılından bu yana halkın kullanımına uygun olan Samsun Kent Ormanı; özellikleriyle sizin de beğeninizi kazanacak. Bilhassa şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve kafa dinlemek isteyenlere hitap ettiğini söylemek gerekir. Yürüyüş parkuru, gözetleme kulesi, dinlenme masaları, piknik alanları ve daha birçok özelliğiyle fark yaratan bir yer olduğu bilinir.
Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkması; Türkiye tarihinin en önemli olayları arasında bulunuyor. Samsun sınırları içerisinde Milli Mücadele dönemine dair çok sayıda yapıyla karşılaşabilirsiniz. Onlardan birisi de Havza Atatürk Evi Müzesi! Mustafa Kemal Atatürk; Mesudiye Oteli’ni 1919 yılında karargah olarak kullanmıştır. Söz konusu otel; ilerleyen yıllarda müzeye dönüştürülmüştür. Siz de bu müzeyi ziyaret ettiğiniz takdirde hem Atatürk’e ait eşyalar hem de Milli Mücadele dönemine dair bazı belgeler ile karşılaşabilirsiniz.
Samsun Teleferik Tesisleri; il dışından gelenler adına önemli bir avantaj vaat ediyor. Bilhassa Samsun’a kuşbakışı bakmak isteyenlerin yolu mutlaka buraya düşmeli! Ayrıca, Amisos Tepesi’ne gitmek adına kullanıldığını da ifade etmeliyiz. Samsun manzarasını görmek adına buraya uğramalısınız.
Samsun’un En İyi Otelleri
Samsun otelleri; harika seçenekler vaat ediyor. Bu şehirde yer alan otellerin müşterilerine ideal hizmetler sunduklarını ifade edebiliriz. Gelin, en iyi Samsun otelleri listesine bir göz atalım!

Sheraton Grand Samsun Hotel
Park Innby Radisson Samsun
HilasThermalResort& SPA
Ramada Plaza by Wyndham Samsun
Hampton by Hilton Samsun
Panaroma Damla Otel
Grand Atakum Hotel
Gloria Tibi
Yukarıdaki Samsun otelleri; aklınızda herhangi bir şüphe olmadan kalabileceğiniz yerlerdir. Her birisinin fiyat performans kriteri bakımından en iyisini vaat ettiklerini de söylemek gerekir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!