Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Yukatel Denizlispor- DG Sivasspor maçı nerede? Saat Kaçta?

Yukatel Denizlispor- DG Sivasspor maçı nerede? Saat Kaçta?
Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 10. haftasında kendi evinde Sivasspor ile karşılaşacak. Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler,YUKATEL Denizlispor - Sivasspor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda?

 

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 10. haftasında kendi evinde Sivasspor ile karşılaşacak. Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler,YUKATEL Denizlispor - Sivasspor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda?

Süper Lig'in 10. haftasında Yukatel Denizlispor 3 Kasım Pazar günü saat 14:00'da başlayacak karşılaşmada Denizli Atatürk Stadı'nda Sivasspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi Adana bölgesinden Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Maçın 4. hakemliğini Veli Karakaya yapacak. VAR'da Özgür Yankaya ve AVAR'da Emre Malok olacak. Mücadele BeIN Sports Max 1'den yayınlanacak.

YUKATEL DENİZLİSPOR GENÇLERBİRLİĞİ GALİBİYETİ İLE NEFES ALDI

Yukatel Denizlispor Süper Lig'de ilk iki haftadaki galibiyetlerinin ardından 6 haftalık 3 puan hasretine geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği deplasmanında son verdi. Ankara temsilcisini 2-0 mağlup eden yeşil-siyahlılar uzun bir aradan sonra yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek ile galibiyet aldı. Bu galibiyetle morallenen Y. Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde karşılaştığı İçel İdman Yurdu Spor'u kendi evinde 4-1 ile geçerek kupada adını 5. tura yazdırdı.Ligde 9 hafta sonunda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 12. sırada yer alan Yukatel Denizlispor, Sivasspor karşısın alacağı olası galibiyetle ligin zirvesinde yer alan Alanyaspor ile arasındaki 6 puanlık farkı kapatma şansına sahip.

YUKATEL DENİZLİSPOR'DA 2 ÖNEMLİ EKSİK

10. hafta mücadelesinde Sivasspor ile karşılaşacak Yukatel Denizlispor'da 2 önemli eksik bulunuyor. Yeşil-siyahlılarda sakatlığı devam eden yıldız golcü Hugo Rodallega'nın Sivasspor karşılaşmasında forma giymesi beklenmezken, Denizlispor geçtiğimiz hafta 1 oyuncusundan daha yoksun kaldı. Sezon başından itibaren savunmanın bel kemiği görevini yapan tecrübeli oyuncu Cristian Sapunaru, Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

SİVASSPOR'DA YÜKSEK PERFORMANS

Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor ligde geride kalan 9 haftada aldığı 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 15 puan topladı. Kırmızı-beyazlılar bu maçlarda rakip filelere 16 gol gönderirken, kalesinde 11 gol gördü. Yukatel Denizlispor maçı öncesi Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Bugsaşspor ile karşılaşan Sivasspor deplasmandan 6-0'lık galibiyetle döndü.

RYBALKA'NIN DURUMU BELİRSİZ

Sivasspor'da hafta başındaki antrenmana katılamayan Serhiy Rybalka'nın yanı sıra Muammer Yıldırım, Cofie ve Barış Yardımcı'nın sakatlıkları sürüyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay maç öncesi,''Denizlispor maçından puan yada puanlarla ayrılmamız gerekiyor. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Önemli olan oynadığımız futbolun biraz daha üzerine çıkarsak oradan da istediğimiz şekilde döneceğiz" ifadesini kullandı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Yukatel Denizlispor ve Sivasspor tarihlerinde 3 kupa, 1 hazırlık müsabakası olmak üzer 16 maça çıktı. Bu maçlarda Yukatel Denizlispor 4 galibiyet alırken, Sivasspor 11 kez gülen taraf oldu. 2 mücadele ise beraberlikle bitti. Yeşil-siyahlıların 18 golüne, kırmızı-beyazlılar 24 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11'LER

Yukatel Denizlispor'un karşılaşmaya, Adam Stackhowiak- Thiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Zakarya Bergdich, Zeki Yavru, Radoslaw Muraski, İsail Aissati, Olcay Şahan, Modou Barrow ve Oscar Estupinan 11'i ile çıkması bekleniyor.

Sivasspor'un ise,Mamdou Samassa- Uğur Çiftçi, Aaro Apindangoye, Marcelo Goiano, Caner Osmanpaşa, Mert Hakan Yandaş, Abdou Razack Traore, Hakan Arslan, Emre Kılınç, Fernando ve Mustapha Yatabare 11'i ile sahada olması bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!