Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yılında anma töreni ve aynı akşam Atatürk’ün sevdiği eserlerden oluşan özel bir konser düzenleyecek.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 04.11.2025 - 14:05 Güncelleme: 04.11.2025 - 14:05
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler

Denizli Haber – Program 10 Kasım 2025 Pazartesi saat 08.30’da Delikliçınar Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde yapılacak çelenk sunumuyla başlayacak. Akşam bölümünde ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu “Benzemez Kimse Sana” adlı konserle sahne alacak.

ANMA TÖRENİ DELİKLİÇINAR’DA
Denizlililer, saat 08.30’da Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek çelenk sunma töreninde Ata’ya sevgi ve minnetlerini ifade edecek. Büyükşehir, tüm vatandaşları saygı duruşuna ve anma programına davet etti.

AKŞAM KONSERİ: “BENZEMEZ KİMSE SANA”
Konser, saat 20.30’da Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Koro, Koro Şefi Ahmet Nuri Çağdaş yönetiminde Atatürk’ün sevdiği unutulmaz Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirecek.

ÜCRETSİZ E-BİLET BİLGİSİ
Etkinliğe katılmak isteyenler, biletlerini ücretsiz olarak “e-bilet.denizli.bel.tr” üzerinden temin edebilecek. Büyükşehir Belediyesi, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve özlemle anmaya” tüm Denizlilileri davet etti.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !