Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de İlk Yılbaşı Festivali Çamlık’ta Başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihinde ilk kez düzenlenecek Yılbaşı Festivali ile 20 Aralık 2025 – 1 Ocak 2026 tarihleri arasında Çamlık Kent Ormanı’nda vatandaşlara eğlence, müzik ve alışveriş dolu günler yaşatacak.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 17.12.2025 - 16:56 Güncelleme: 17.12.2025 - 16:56
Denizli’de İlk Yılbaşı Festivali Çamlık’ta Başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin sosyal ve kültürel yaşamına yeni bir soluk kazandırmak amacıyla Denizli tarihinde ilk kez “Yılbaşı Festivali” düzenliyor. 20 Aralık 2025 – 1 Ocak 2026 tarihleri arasında Çamlık Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek festival, her yaştan vatandaşı aynı ortamda buluşturacak.

Festival, 20 Aralık Cumartesi günü saat 12.00’de kapılarını açacak. Resmi açılış ise aynı gün saat 17.00’de Çamlık Caddesi’nde yapılacak kortej yürüyüşü ile gerçekleştirilecek. Açılış programında dans gösterileri ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası’nın konseri yer alacak.

Festival alanı, hafta içi 17.00–23.00, hafta sonu 12.00–00.00, 31 Aralık gecesi ise 12.00–02.00 saatleri arasında açık olacak. Alanda yiyecek–içecek ve hediyelik eşya stantlarının yanı sıra çocuklar için ücretsiz atlıkarınca, çocuk treni ve slotcar eğlence alanları kurulacak. Ziyaretçiler ayrıca langırt ve ayak futbolu alanlarından da faydalanabilecek. Festival süresince katılımcıları çeşitli sürpriz hediyeler ve etkinlikler bekliyor.

Birbirinden özel isimler sahne alacak

Festivalde DJ performanslarının yanı sıra sevilen sanatçılar ve gruplar sahne alarak Denizlililere müzik dolu akşamlar yaşatacak. Konser programı şöyle açıklandı:

  • 20 Aralık Cumartesi saat 20.00: Necati ve Saykolar

  • 21 Aralık Pazar saat 19.00: Denizli Lindy Hoppers Dans Topluluğu
    Saat 20.00: Yerden Yüksek

  • 23 Aralık Salı saat 20.00: Öykü Gürman

  • 27 Aralık Cumartesi saat 20.00: 90’Nowadays

  • 28 Aralık Pazar saat 20.00: Rota Band

  • 31 Aralık Çarşamba 18.30 – 02.00: DJ Güray, Tekil-A, Banu Küçük ve Tolgay

Çocuklar ve yetişkinler için sanat atölyeleri, eğlence alanları ve çeşitli etkinliklerle zenginleştirilen programın, yılbaşı öncesi kentte yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Çamlık Caddesi trafiğe kapatılacak

Festival süresince Çamlık Caddesi’nde de trafik düzenlemesine gidilecek. Buna göre cadde; hafta içi saat 16.00’dan itibaren, hafta sonu ve 31 Aralık Çarşamba günü ise saat 11.00’den itibaren araç trafiğine kapatılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Yılbaşı Festivali ile kente hem yeni bir gelenek kazandırmayı hem de vatandaşlara yılın son günlerinde keyifli ve renkli bir atmosfer sunmayı hedeflediği belirtildi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !