Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Pamukkale’de Halk Süt dağıtımı başladı

Pamukkale Belediyesi, Başkan Ali Rıza Ertemur’un seçim vaadi olan Halk Süt Projesi’ni başlattı. İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ücretsiz süt dağıtılıyor.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 03.07.2025 - 12:12 Güncelleme: 03.07.2025 - 12:12
Pamukkale’de Halk Süt dağıtımı başladı

DENİZLİ HABER – Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un seçim vaatleri arasında yer alan ve toplumun en hassas kesimlerinden biri olan çocuklara doğrudan dokunan Pamukkale Halk Süt Projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin iki-beş yaş arası çocuklarına ücretsiz süt dağıtımı başladı.

ÇOCUKLARA SAĞLIKLI GELECEK

Pamukkale Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla geliştirdiği projelerden biri olan Halk Süt, çocukların sağlıklı gelişimine katkı sağlamayı, aynı zamanda ailelerin ekonomik yükünü azaltmayı amaçlıyor. Titiz bir planlamanın ardından başvuruları alınan ve hak sahipliği belirlenen ailelere, özel paketlerde hazırlanan taze sütler belirlenen dağıtım programı çerçevesinde ulaştırılmaya başlandı. Belediye ekipleri, kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine sağlıklı sütleri ulaştırıyor.

ERTEMUR: “HER SÖZ BİZİM İÇİN BİR EMANETTİ”

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, projeye dair yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Göreve gelirken verdiğimiz her söz, bizim için bir emanetti. ‘Pamukkale Halk Süt Projesi’ de bu emanetlerin en değerlilerinden biriydi. Bugün, bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu tüm hemşehrilerimle paylaşıyorum. Titiz bir hazırlık sürecinin ardından sütlerimizi minik yavrularımızın evlerine, sofralarına ulaştırmaya başladık. Pamukkale’mizde yüzü gülmeyen çocuk kalmayacak demiştik, bu adımla o hedefe bir adım daha yaklaştık.”

SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU

Başkan Ertemur, Pamukkale Belediyesi’nin önümüzdeki süreçte de sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceğini vurgulayarak, “Çocuklarımızın sağlıklı büyümesi, güçlü nesillerin yetişmesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Pamukkale Belediyesi olarak ya sokağınızda ya da sofranızda olacağız. Halk Süt projemizin Pamukkale’mize ve geleceğimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !