Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Üretimde Verimliliğin Anahtarı: Kaliteli Su, Düşük Maliyet
Üretimde Verimliliğin Anahtarı...
17:20Denizli'de pazardan dönen baba ile oğlu kazada hayatını kayb...
Denizli'de pazardan dönen baba...
17:14Pamukkale Halk Ekmek’te Ramazan Pidesi 20 TL'den satılacak
Pamukkale Halk Ekmek’te Ramaza...
16:09Yargıtay’dan Emsal Karar: Ehliyet Alınsa da Tazminat Var
Yargıtay’dan Emsal Karar: Ehli...
Denizli’nin Tavas ilçesinde kamyonet ile minibüs çarpıştı. Kazada pazarcılık yapan baba ve oğlu hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 19.02.2026 - 17:20
Güncelleme: 19.02.2026 - 17:20
Kaza, Denizli’nin Tavas ilçesi Akyar Mahallesi Muğla karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 20 VD 868 plakalı kamyonetin sürücüsü Ramazan Çolak (59), seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç karşı şeride geçerek yan yattı.
Karşı şeride savrulan kamyonet, o sırada karşı yönden gelen Mehmet E. yönetimindeki 20 AIF 345 plakalı hafif ticari minibüsle çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

BABA VE OĞLU OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, araçta sıkışan Ramazan Çolak ile oğlu Ahmet Emre Çolak’ı (19) kamyonetin içinden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde baba ve oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada minibüste yolcu olarak bulunan 1 kişi ise yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Hayatını kaybeden baba ve oğlunun cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

PAZARDAN DÖNERKEN KAZA MEYDANA GELDİ
Baba ve oğlun şarküteri ürünleri üzerine pazarcılık yaptıkları, Tavas pazarında satış yaptıktan sonra ikamet ettikleri Serinhisar ilçesine dönüş yolunda kazanın meydana geldiği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir