Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Beyza Özçelik Güzellik Merkezi gözünü Türkiye çapında şubelere çevirdi 

Beyza Özçelik Güzellik Merkezi gözünü Türkiye çapında şubelere çevirdi 
Denizli’nin önde gelen güzellik merkezleri arasında yer alan Beyza Özçelik Güzellik Merkezi, hedeflerini büyüttü. Güzellik Uzmanı Beyza Özçelik, Türkiye çapında büyümeyi hedeflediklerini, franchise şubeler açmak istediklerini söyledi. Denizli’deki diğer güzellik merkezlerinden farklı olduklarını aktaran Özçelik, “Önceliğimiz güven. Müşterilerimize güven satıyoruz” dedi. 

Denizli’de Kız Meslek Lisesi’nde estetisyenlik bölümünden mezun olduktan sonra uzmanlık alan Beyza Özçelik, uzun yıllar çeşitli kurumlarda deneyim kazandıktan sonra 2 yıl önce Sırakapılar Mahallesi Sevil Kaynak Ortaokulu yanında Beyza Özçelik Güzellik Merkezi’ni açtı. Deneyimi ve uzmanlığıyla çalışmalarına devam eden Beyza Özçelik, korona virüs pandemisine rağmen Denizli’nin önde gelen güzellik merkezlerinden birisi haline geldi. 

Beyza Özçelik Güzellik Merkezi

HEDEFİ ÖNCE TÜRKİYE ARDINDAN DA AVRUPA
Türkiye çapında büyümeyi hedeflediklerini aktaran Özçelik, “Beyza Özçelik Güzellik Merkezi ismini ve logosunun patentini aldık. Pandemiye rağmen hızlı bir şekilde büyüdük. Pandemi olmasaydı şuan bulunduğumuz alana 1 yıl önce gelmiş olacaktık ancak yine de hedeflerimizden hızlı büyüdük. Şimdiki hedefimiz Türkiye’ye açılmak. Şubeleşme ve franchiseler açmayı hedefliyoruz. Bunun için çalışmalar yürütüyoruz. Hedeflerimize ulaştığımız takdirde ileride Avrupa’da da şubeler açmayı hedefliyoruz. Beyza Özçelik Güzellik Merkezi’ni kurumsal bir marka haline getirmek istiyoruz” dedi.

Beyza Özçelik Güzellik Merkezi

ÖNCELİĞİMİZ GÜVEN
Müşterilerine güven sattıklarını aktaran Özçelik, “Beyza Özçelik Güzellik Merkezi’ni açarken, en önemli ilkemiz güvendi. Biz burada müşterilerimize güven satıyoruz. Yapamayacağımız bir çalışmayı asla yaparız demiyoruz. Bizi Denizli’deki diğer güzellik merkezlerinden ayıran noktalardan birisi bu. Uzman personellerle çalışıyoruz. Hepsi kendi alanında deneyimli isimler. Ben kendim de çalışanlarımıza özel eğitimler verdim. Kendi deneyimlerimi ve bilgilerimi aktardım. Önceliğimiz güven. Bunu müşterilerimize aşılamayı şiar edindik. Lazer epilasyonda yüzde 85 sonuç veren Denizli’de hiçbir merkez yoktur. Biz bu konuda iddialıyız. İleride kendim kişisel özel dersler vermeyi hedefliyorum. Bunun dışında kirpik serumu yapmayı hedefliyorum” diye konuştu.

Beyza Özçelik Güzellik Merkezi

BEYZA ÖZÇELİK GÜZELLİK MERKEZİ
Beyza Özçelik Güzellik Merkezi Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi Sevil Kaynak Ortaokulu yanında hizmet veriyor. Merkez; Lazer epilsyon, Medikal Cilt bakımı, Hydrafacial cilt bakımı, Hollywood cilt bakımı, Kırışıklık ve leke tedavisi, Bölgesel incelme, Microblading, Çatlak tedavisi, Kalıcı makyaj, Medikal Manikür, Medikal pedikür, Batık çıkarma, Mantar temizleme, Protez tırnak, Kalıcı oje, Kirpik Lifting, Kaş laminasyon, İpek kirpik, Ölçülü kaş alımı, Profesyonel makyaj ve Türban tasarım hizmetleri veriyor.

Beyza Özçelik Güzellik Merkezi

Beyza Özçelik Güzellik Merkezi

Beyza Özçelik Güzellik Merkezi

Beyza Özçelik Güzellik Merkezi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!