Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli İmplant

Denizli İmplant

Günümüzde ağız ve diş sağlığı konusunda büyük teknolojik gelişmeler yaşanmıştır. Kişiler diş çürümesi, diş eti hastalıkları ya da yaralanma gibi çeşitli sebeplerle dişlerde kayıp yaşıyorlar.

Klasik tedavi yöntemlerinde diş kayıpları olması durumunda köprü veya takma dişler kullanılmaktaydı. Son yıllarda estetik ve uzun ömürlü tedaviler için implant uygulanmaktadır. Denizli  İmplant  yedek diş kökleri olarak tanımlanabilir. Bu ürünler dişlere uyumlu şekilde tasarlanır. Hastanın durumu ve tercihine göre sabit ya da çıkarılabilir olarak tasarlanabilir ve yapay dişler için etkili ve güvenilir bir temel oluşturur. Hastalarda takma diş ya da köprü diş gibi diş protezlerine destek olması amacıyla ağız içine implantlar yapay diş kökü olarak operasyonla yerleştirilir. Bu tedavilerde genelde titanyum malzeme kullanılır.  Çünkü titanyum doğal diş dokusuyla fazlasıyla uyumlu bir malzemedir. Eksik dişler için kök görevi görecek vidalar şeklinde implantlar çene kemiğine yine operasyon ile yerleştirilir. Denizli  İmplant  günümüzde sık sık tercih edilen diş hekimliği uygulamaları arasındadır. Kullanışlı bir diş tedavisi olan İmplant avantajları şu şekildedir;

 

- İmplantlar doğal diş hissi yaratır. Kemikle kaynaştığı için kalıcı bir uygulamadır. Estetik bir görünüm ve doğal bir his etkisi ile gerçek diş köklerine çok yakındır.

- İmplant kullanan kişilerde konuşurken ağız içinde kayma gibi durumlar yaşanmaz. Bu yüzden de hastalarda telaffuz ve konuşma bozukluğu gibi şikayetler hiçbir zaman görülmez.

- Diş köklerini kaybeden kişilerde boşluk kalır ve dişlerin sağlam yapısı ortadan kalkar. İmplant sayesinde diş kökleri yeniden yapılır ve güçlü bir kök oluşturulur.Takma diş tedavisi tercih edenlerde çiğneme çok zor olur. İmplantlar doğal dişler gibi sağlam olur. Yiyecekleri çaba göstermeden ve tadını alarak tüketebilirsiniz.  Geleneksel takma dişlere göre ısırma kuvveti çok daha yüksek olur.

- Estetik bir gülüşe kavuşmanıza yardımcı olur. Böylece diş implantları ile özgüveninizi güvenilir bir şekilde geri  kazanabilirsiniz.

- Ağız ve diş sağlığı için Denizli  implant çok önemlidir. Bu tedavi yöntemi sayesinde yan dişlerde bir işlem yapılmasına gerek yoktur.  Komşu dişler ağızda sağlıklı bir şekilde kalmayı sürdürür.

- Ağız hijyenine dikkat edildiğinde İmplantlar ömür boyu kullanılabilir.

- Protez takma ve çıkarma sırasında yaşanan sorunlar implant sayesinde ortadan kaldırılır.

Denizli’de implant doktoru arıyorsanız uzağa gitmeyin https://tulayakkol.com.tr/ ile dişlerinizi yenileyin.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!