Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Genç Öğretmenin Büyük Başarısı

Genç Öğretmenin Büyük Başarısı
Denizlili genç öğretmen Dubai’de yapılan AKS Küresel Eğitim Ödülleri töreninde ‘Yılın En Başarılı Genç Müdürü’ ödülünü aldı. 28 Nisan 2 Mayıs tarihleri arasında 26 ülkeden kendini kanıtlamış eğitimcinin katıldığı törende çok yönlü güzel eğitimci Pınar Bayçınar, yeni bir başarıya daha imza attı ve ‘Yılın En Başarılı Genç Müdürü’ ödülünü almaya layık görüldü.

Yaptığı çalışmalar, yazdığı eğitim içerikleri ve kurum içerindeki motivasyon ile takım çalışmalarından çıkan ürünler incelenmiş olup idarecilik yaptığı kurumuna da ‘Olağanüstü Pedagojiye Sahip Üstün Okul Öncesi’ unvanını ve ödülünü kazandırdı. Denizli Rengarenk Kreş & Anaokulu Kurum Müdürü Pınar Bayçınar, “25 ülkeden fazla seçkin ve kendini kanıtlamış eğitimcinin katıldığı törende bu ödülü aldığım için gururluyum” dedi.

Genç Öğretmenin Büyük Başarısı

Pınar Bayçınar, “Yöneticilik otorite değil, etkilemek ve ilham vermektir. Bizler kendimizi ne kadar geliştirip ileriye taşırsak takımımızda bulunan kişiler o kadar ilham alıp motive olurlar. Bu da beraberinde okul başarısını getirir. Başarılı ve gelişen bir okulun tek şartı çalışkan, ileri görüşlü ve çok yönlü dönüşümcü liderlere sahip olmaktır. Yöneticiler bir ağacın kökü gibidir, belki görünmezler ama çok şeydirler” dedi. Pınar Bayçınar, Dubai’deki ödül töreninden davet geldiğinde konuşmacı olmak için de arkadaşı Ela Aslan Şahin ve Selin Baş Çağın öncülüğünde cesaretlenip talep oluşturduğunu dile getirdi. Bayçınar, törene katılan sayılı 4-5 konuşmacıdan biri olma hakkını kazandı. Dubai’deki törende Bayçınar, Dönüşümcü Liderliğin Okul Gelişimindeki Yeri’ üzerine konuşma yaptığını ve birçok kıymetli katılımcının kendisini tebrik ettiğini ve gururlandığını belirtti.

Genç Öğretmenin Büyük Başarısı

Denizli Rengarenk’te çift Küresel Eğitim Ödülü heyecanı yaşandı.  Pınar Bayçınar, “AKS Global Education Awards dünyanın bir çok yerinden seçilmiş olan öğretmenlerin katılımıyla Dubai’de gerçekleşti. Birbirinden farklı eğitime yön veren seçkin insanların arasında yer almak beni gururlandırıyor. Okulumun ve eğitim içeriklerinin detaylı incelenmesi ve aşamalardan geçip ödüle layık görülmesi bizler için ayrıca bir gurur oldu. Bu yolda beni destekleyen Kurucularımız Sn. Utku Karataş ve Sn. Süleyman Karakuzu’ya da ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Bu iş ekip işidir, başarı ekip başarısıdır, düzenli ve özverili çalışmanın ürünüdür” diye konuştu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!