Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Korona Virüs Dijital Dünyanın İş Akışını Da Değiştirdi

Korona Virüs Dijital Dünyanın İş Akışını Da Değiştirdi
Korona Virüs Yaşam Alışkanlıklarımızı Değiştirdiği gibi Dijital Dünyanın İş Akışını Da Değiştirdi

Koronavirüs salgını tüm dünyaya yayılıyor ve bu da büyük sosyal mesafelendirme çabalarına neden oldu.

Bu eylemler, uzaktan çalışma politikalarını zorunlu kılan ve iş seyahatlerini sınırlayan şirketlerden hem yüksek profilli iş ve kültürel etkinliklerin hem de daha küçük halka açık toplantıların iptaline kadar çeşitli şekillerde ortaya çıktı.

Bu kesintilerin sonuçları, dijital medya alanı da dahil olmak üzere iş dünyasında dalgalanma yapmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını, pazarlamanın tüm yönlerine ışık tuttu ve markaların pazarlama iletişimi için dijitali kullanması da bir istisna değil.

Koronavirüs salgını birçok değişikliği beraberinde getirdi. Hepimizi yeni çalışma, etkileşim ve yaşama yolları bulmaya zorladı. Toplumlarımızın nasıl düzenlendiği ve gelecek için nereye yatırım yapmak istediğimiz ve buna ihtiyaç duyduğumuz hakkında sorular gündeme getirdi. Bize güçlü yönlerimizi gösterdi ve zayıf yönlerimizi vurguladı. Bize yeni zorluklar da getirdi, bunlardan en önemlisi bu dönemde hem kendimizi geliştirmek hem de işimizi geliştirmek ve işimizi eğer değilse tamamen dijitale taşımak… Dijital teknoloji, bu istisnai zaman boyunca virüse karşı mücadele etme ve yeni yaşam tarzlarımızı ve çalışma gerçekliğini destekleme konusundaki ortak çabamızın önemli bir bileşenidir.

Peki Dijital dönüşüme girmediyseniz ve bu dönemi fırsata dönüştürmek istiyorsanız ne yapmalısınız?Pandemi dönemi sonrası 2.dalga Korona virüs döneminin de yaşanabileceğini düşündüğümüzde yapmanız gereken işinizi tamamen dijital dünyaya taşımaktır.

Ozon Medya Pandemi Sonra Çalışmalara Tam Gaz Devam Etti

Ozon Medya, 2009 yılından bu yana web tasarım hizmetlerinden, sosyal medya reklamlarına, dijital medya planlamasından, sağlık reklam ajansı hizmetlerine ve e-ticaret sitesi tasarlamaya kadar birçok dalda hizmet veren bir dijital dünya ajansıdır. Profesyonel hizmet anlayışı ile sizde tanışmak isterseniz ve markanızın dijital dünyadaki stratejisini geliştirmek ve hızla korona virüs pandemisini artıya çevirmek için Ozon Medyaile çalışabilirsiniz. İnternet dünyasında neyi, nerede, ne zaman ve nasıl gibi sorularla bir hedef belirlemesinin doğru ve net bir biçimde bilinmesi daha sonraki süreçler için çok önemlidir. Aynı zamanda da dijital dünyada bir yol haritası belirlemek adına bir ajans deneyimi katmak işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Korona Virüsün sizi etkilemesine izin vermeden yolunuza devam etmek için ister web tasarımınızı, ister e-ticaret sitenizin yaratılmasını, isterseniz sosyal medya planlamanızı Ozon Medya’nın profesyonel ekibi ile tanışın.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!