Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Şeniz Doğan’dan sert açıklama: “Sizin yalanınız batsın!”

Şeniz Doğan’dan sert açıklama: “Sizin yalanınız batsın!”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, son günlerde ortaya atılan belediyenin borç batağı içinde olduğu ve yönetilemediği yönündeki iddialara video yoluyla cevap verdi. Doğan, sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda, iddialarda yer alan rakamlar arasındaki tutarsızlıklara dikkat çekti.Doğan, videoda, kendisi hakkında çıkan haberlerin başlıklarını ve AK Parti Genel Başkanı Nihat Zeybekci'nin belediyenin borcu hakkında yaptığı konuşmanın bir bölümünü paylaştı. İddiaların tutarsız olduğunu vurgulayan Doğan, "Kendi yalanlarında bile birleşemiyorlar" diyerek tepkisini dile getirdi.Belediye Başkanı Doğan, ortaya atılan iddialara karşı net bir şekilde durduğunu belirterek, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve manipülasyon amaçlı olduğunu savundu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, son günlerde belediyenin borç durumuyla ilgili ortaya atılan iddialara video ile yanıt verdi. Doğan, sosyal medya aracılığıyla paylaştığı videoda, iddialarda yer alan rakamlar arasında tutarsızlıklar olduğuna dikkat çekti.

CHP'li Belediye Başkanı Şeniz Doğan, haberlerde dile getirilen borç batağı içinde olduğu ve belediyenin yönetilemediği yönündeki iddialara karşı açıklama yaptı. Videoda, iddiaların tutarsızlığına vurgu yaparak, "Kendi yalanlarında bile birleşemiyorlar" ifadesini kullandı.

Doğan, videoda, haber başlıklarını ve AK Parti Genel Başkanı Nihat Zeybekci'nin belediyenin borcu olduğuna ilişkin konuşmasının bir kesitini izleyicilere sundu.

Belediye Başkanı Doğan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ortaya atılan iddialara net bir yanıt verirken, hakkındaki haberlerin gerçekleri yansıtmadığını savundu. 

Şeniz Doğan açıklamasında,“Son 3 gündür Merkezefendi Belediyesi’ni batırdılar diye dağlara taşlara, sosyal medyalara milyonlar harcıyorlar. Bunlarda yalana, algıya para çok tabi. Ama yine gerçekliğin duvarına fena tosladılar.

İki gün önce 600 milyon borcu var diye reklam verdiler. Dün aynı yerde 850 milyon lira borç var dediler. O da yetmedi, yine dün akşam bir mitingde “borç milyarı bulmuş” diye bağırdılar.

Doğruda birleşemiyorsunuz hadi onu anladık da bari yalanlarınızda birleşin be kardeşim! İftira atarken bi toplanın, aranızda bir karara varın da koca koca insanlar, bu hallere düşmeyin milletin önünde.

Neymiş efendim, ben Merkezefendi Belediyesi’ni sıfır borçla devralmışım.

Sizin yalanınız Batsın!

Ben Merkezefendi Belediyesi’ni, 35 Milyon 825 Bin TL, yani o günkü kurla tam 6 milyon 401 bin dolar kredi borcuyla devraldım.

Bugün itibariyle ödenmesi halinde 202 Milyon TL, yani günümüz kuruyla 6 Milyon 253 bin dolar kredi borcumuz var. Yani Devraldığımız borçtan 150 bin dolar daha az. Üstüne 5 yılda Merkezefendi’ye kazandırdığımız yüzlerce yeni hizmeti saymıyorum bile…”

Yalan haberler karşısında Pamukkale Belediyesi’nin mevcut durumunun altını çizen Doğan, açıklamalarına çarpıcı sözlerle devam etti:

Siz Merkezefendi’yi Pamukkale Belediyesi ile karıştırdınız sanırım. Hani 10 yıldır zerre hizmet vermediğiniz, her projesini yarıda bıraktığınız, insanımızı toza, çamura, yıkıma mahkum ettiğiniz Pamukkale… Hem hizmet vermeyip hem borç batağına sürüklediğiniz Pamukkale… Atalarımız der ki, aslan yattığı yerden belli olur. İşte Merkezefendi, işte Pamukkale…

Şurada kalmış seçime 3 gün. Yalansız, iftirasız, günahsız bir gün geçirin de seçimden sonra bu aziz milletin karşısına çıkacak yüzünüz olsun.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!