Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Uygun Fiyatlarla PUBG Mobile UC Nasıl Alınır?

Uygun Fiyatlarla PUBG Mobile UC Nasıl Alınır?

PUBG Mobile, mobil platformlarda en çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. Oyunun asıl versiyonu 2017’de çıktı ve ardından mobile çıkması ile birlikte mobilde çok daha büyük bir global patlama yaşadı. Böylece PUBG Mobile, halen daha en çok oynanan oyunlar arasında yerini korumayı başarmaktadır. 

 

Oyunda oyuncuların bu kadar fazla olması ile birlikte oyuncuların da ihtiyaçları olmaktadır. Oyun yapımcıları da oyuncuların oyun içerisinde ihtiyaçlarını gidermek için oyuna yeni içerikler ekliyorlar. Bu eklenen oyun içi içeriklerin bir kısmı da özel bir para birimi ile oyun içerisinde oyuncular tarafından satın alınmaktadır. Bu para birimine de UC denmektedir. UC, Unknown Cash’in kısaltmasıdır. 

 

Oyuncular UC edinmek için gerçek para karşılığında UC satın almaktadırlar. Böylece oyun içerisinde özel eşyalara ve özelliklere erişebilmektedirler. UC alan oyuncular diğer oyuncular tarafından farklılaşmak veya oyun içerisinde güzel eşyalar ile oynayarak oyunu görsel açıdan daha da güzelleştirmeyi hedeflemektedirler. Tabi ki bunların yanı sıra oyun yapımcılarını da PUBG Mobile UC satın alarak desteklemiş oluyorlar. Bundan dolayı UC alışverişinin her iki taraf için de gayet olumu bir olay olduğunu söyleyebilirsiniz.

 

PUBG Mobile UC’yi PUBG Mobile’ın içerisinden de satın alabilirsiniz, Kopazar.com gibi e-pin sağlayıcı web siteleri üzerinden de satın alabilirsiniz. PUBG Mobile UC harici satın alımlarınızda belki ekstra indirimler yakalayabilirsiniz hem de Kopazar.com üzerinden satın alım yaparak bonus kazanarak bir sonraki PUBG Mobile UC veya diğer alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Peki PUBG Mobile UC’yi Kopazar’dan nasıl satın alabiliriz? Hemen bakalım…

 

Kopazar’dan PUBG Mobile UC Nasıl Satın Alınır?

  1. Öncelikle Kopazar.com üyeliğiniz yok ise üye olmanız ve üye girişi yapmanız gerekmektedir.
  2. Ardından PUBG Mobile UC(kopazar.com/pubg-mobile-uc) satış sayfasına giriş yapıp paketleri incelemeniz ve hangi paketi alacağınıza karar vermelisiniz.
  3. Hangi UC paketini alacağınıza karar verdikten sonra ödemeniz gereken tutar kadar Kopazar.com hesabınıza bakiye yüklemeniz gerekmektedir.
  4. Bakiye yükleme işlemini de gerçekleştirdikten sonra hangi paketi alacaksanız sağ kısmında bulunan “Satın Al” butonuna tıklayarak satın alma işlemini gerçekleştiriniz. 
  5. Sitenin yönergelerini takip ederek UC kodunuzu elde edin ve satış sayfasındaki adımları takip ederek PUBG Mobile UC’nizi hesabınıza tanımlayın.
  6. Satın almış olduğunuz UC’leri hesabınıza tanımladıktan sonra dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

PUBG Mobile’da dilediğiniz kostümleri, görünümleri ve silah görünüşlerini satın almak için UC’ye ihtiyaç duymaktasınız. Bunların yanı sıra Elite Pass olarak Elite görevlerini yapıp, Elite Pass ödüllerine erişmek için de PUBG UC’ye ihtiyacınız bulunuyor.

 

Hemen Kopazar.com üzerinden uygun fiyatlarla PUBG Mobile UC satın al, satın alırken bonus kazanarak bir sonraki alışverişlerinizde kullanabileceğiniz indirim elde elde et. UC avantajlarından ve diğer ürünleri incelemek için hemen Kopazar.com’u ziyaret edin!

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!