Denizli
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Final haftaları

03 Nisan 2024, Çarşamba 17:34
Final haftaları

Denizlispor için kritik haftalara girilirken, Sarıyer karşılaşması düşme potasındaki önemli maçlardan biriydi. Bu maça Sarıyer, 30 puanla Denizli’ye geldi. Horoz’un puanı ise 27’ydi. Takım kaptanlarından Muhammet Özkal, yeşil siyahlı formayı 100. kez terletti. Kendisi için hazırlanan özel forma maç öncesi takdim edildi. 

Karşılaşmaya dönecek olursak, Menemen maçından farklı olarak ilk 11’de Eren Sıngın’ın yerine Alaattin Öner, Deniz Kodal yerine Bekir forma giydi. 

Golsüz geçen ilk yarının ardından, 2. yarı daha tempolu geçti. 55’ten 60. dakikaya kadar Sarıyer’in daha etkili bir oyun sergilediğini söylemek mümkün. Baskılı olduğu dakikalarda Sarıyer’in bir topu da direkten döndü. O dakikalarda Horoz kalesinde gol görseydi, işin içinden çıkılamayabilirdi. 

Fakat sonrasında ise ev sahibi Denizlispor, rakip yarı sahada etkili olan taraftı. Topu daha iyi kullandı. Oyunu zaman zaman kontrolünde tutmaya çalıştı. Denizlispor baskıyı artırdığı dakikalarda Alaattin Öner ile gole çok yaklaştı. Özellikle normal sürenin son dakikalarında Horoz etkili olmak istedi. Maçın sonuna eklenen 6 dakika, iki takım içinde daha çok mücadele ve etkili ataklar ortaya çıkardı. Bekir ile bu dakikalarda gole çok yaklaşan Horoz, direği geçemezken, kalesinde de zor an yaşadı. Sarıyer’in son saniyelerde yarattığı gol pozisyonunda, savunmada Muhammet Özkal başarılı oldu. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve puanlar paylaşıldı. 90 dakika boyunca sahada mücadele etme gayretinde olan bir Denizlispor izlediğimizi düşünüyorum. Ama 3 puan için yeterli olmadı. 

Horoz bugün puanını 28 yaptı ve hala 18. sırada. 30 puanla bir üstünde hafta sonunda karşılaşacağı Düzcespor var. Düşme potasının kader maçlarından biri ve zor bir karşılaşma olacak. En yakın rakibimiz Sarıyer haftayı bay geçecek. Kaldı 5 hafta, alınabilecek 15 puan var. Zaman daralıyor. Sezon bitiyor. Maalesef tehlike çanları çalmaya devam ediyor…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.