Denizli
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Formanın hakkı

26 Eylül 2023, Salı 11:50
Formanın hakkı

Denizlispor, 2. ligin 5. haftasında 2. galibiyetini aldı. Puanını 7’ye çıkardı. Son 2 haftayı kayıpsız geçmesi, oyuncuların yeşil siyahlı formanın hakkını vermesi, gençlerin mücadelesi Denizlili futbol severleri oldukça mutlu ediyor.   

Tabi 2. ligde daha fazla temaslı oyun, çok fazla efor sarf etmek ve mücadele etmek gerekiyor. Oldukça bir zor lig yani. Horoz, ilk kez oynadığı bu ligde, gençlik ateşinin etkisini iyice hissettirmeye başladı demek mümkün.

Kendi sahasında geçen hafta Arnavutköy Belediyespor’u mağlup eden yeşil siyahlılar, Ankara deplasmanından da kayıpsız döndü. 3 puanı hanesine yazdırdı.

Kaptan Gökhan Süzen ve Bekir Turaç Böke’nin forma giymediği maçta bir de Emre Sağlık’ın maçın başında sakatlık yaşamasıyla birlikte Horoz, 3 tecrübeli isminden yoksun oynadı. Bu isimlerin yerine forma giyen gençler formanın hakkını verdi.

Burada en önemlisi, Horoz’un maç boyunca sahada kalması, oyun disiplininden kopmaması ve bir plana sadık kalmasıydı. Yeşil siyahlıların, maç haftasında rakibini iyi analiz ettiği ortada.

Horoz şuan iyi yolda ve çıkış yakaladı. Şimdilerde Teknik Direktör Bülent Ertuğrul’da ve formanın hakkını veren, iyi mücadele eden takımda özgüven yüksek. Moral, motivasyon üst seviyede.

Denizlispor taraftarı da tüm maçlarda üstüne düşeni yapıyor. Böyle devam ettiği sürece tünelin ucunda ışık var.

6. haftada Denizlispor’un rakibi Anagold 24 Erzincanspor. İyi bir hazırlık haftası ve iyi bir futbolla gelecek galibiyet, ilerde daha güzel şeylerin habercisi olabilir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.