Denizli
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Gençliğimiz var

29 Ağustos 2023, Salı 11:40
Gençliğimiz var

Horoz, 1. ligden düştükten sonra 2. ligdeki ilk maçına çıktı. Diyarbakır’da sezon açılışını yapan Horoz’da Amed SF karşılaşmasında sahada genç bir takım, genç bir hoca vardı. Bülent hoca Abdülkadir, Berkant Muhammed, Gökhan, Mustafa Kemal, Oktay, Yusuf Emre, Muhammed Eren, Emre Furtana, Alihan ve Bekir Turaç 11’ini sahaya sürdü. Amed SF deplasmanı zor bir deplasman, rakip tecrübeli… Horoz’un ise gençliği var. İlk yarısı golsüz berabere biten karşılaşmada yeşil siyahlı gençlerin mücadelenin yüksek olduğu maçta direnci 76. dakikada penaltı ile kırıldı. 15 dakikada kalesinde gördüğü 2 golle karşılaşmadan yenik ayrıldı. 

Ligin ilk haftasından moral bozmaya, karalar bağlamaya, umutsuzluğa düşmeye gerek olmadığını düşünüyorum. İlk kez mücadele ettiğimiz 2. lig zor. Bir gerçeği de atlamamak lazım; Yeşil siyahlıların da işi hiç kolay değil. 

‘Denizlispor’ isminin futbol liglerinde ağırlığını ve tecrübesini de herkes biliyor. Bu ligde daha fazla temaslı oyun ve mücadele var. Horoz, temposunu, pas oyununu, sakinliğini, adının ağırlığını ve mücadelesini sahaya yansıtır, ‘Gençliğimiz var’ dediğimiz noktayla buluşturursa çok daha iyi performans gösterebileceğine inanıyorum. Gerek Denizlisporlu oyuncuların, gerekse Bülent hocanın kendine güvenmesi, ayaklarının yere sağlam basması şart… Takımda tecrübeli oyuncularla birlikte genç oyuncuların olması bu lig için ayrıcalık. Zaten bu işin temelinde güvenin ne kadar önemli olduğunu, sahadan gelen Bülent hocanın, herkesten daha iyi bildiğine eminim. Oyuncularına da bunu aşıladığını düşünüyorum. Zor bir deplasmanda kötü başladık. Ama sonu iyi bitebilir. Kendinize güvenin.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.