Denizli
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

HALİL ÖZTÜRK SERİNHİSARLILAR İLE BULUŞTU, YAKTIĞI ATEŞ SİYASETİ ISITTI

09 Ocak 2019, Çarşamba 09:07

Bildiğiniz gibi Serinhisar’da MHP’nin adayı sayın Halil Öztürk idi, Cumhur ittifakı kapsamında Ak parti aday adaylarından birisi mi olacak ? Yoksa MHP adayı sayın Öztürk’mü olacak merak konusuydu ve son güne kadar kulislerde Halil Öztürk’ün Cumhur ittifakının Serinhisar adayı olduğu yüksek sesle söylenmeye başlandı. Öyle ki ;  Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan ve basına sızan listede Serinhisarda Halil Öztürk’ün adaylığına kesin gözü ile bakılıyordu. Ak parti tarafından Yapılan aday açıklama toplantısında Ak parti aday adaylarından Şeref Turhan’ın ittifak adayı olarak açıklanması ve netlik kazanması Halil Öztürk kanadında büyük bir sessizliğe ve bekleyişe neden olmuştu.

Pazartesi günü ise kulis20.com haber sitesinin saat 00:34’te yayınladığı “Cumhur ittifakı yerine Şahin Tin’in dediği oldu” başlıklı haberi ise Halil Öztürk kanadını üzdü.

Bunun üzerine 2 günlük bekleyişin arsından MHP belediye Başkan adayı Halil Öztürk adaylık sürecinde beraber yürüdüğü arkadaşları ile görüşme kararı aldı.

Serinhisarın -10 derece soğuğunda yaktıkları Ateş ile toplanan dava arkadaşlarına gelişen olayları anlattı. Kendisinin Cumhur ittifakına bağlı olduğunu MHP’nin mensubu olduğunu, Liderin ve ittifakın kararlarına saygılı olduğunu ancak isim vermeden yaptığı eleştiride “Masaya yumruğu vurdum aldım” sözünün sahibine kırgın olduğunu ve o sözü de söyleyenin kim olduğunun herkes tarafından bilindiğini o sözü söyleyenin serinhisardan özür dilemesi gerektiğini, Millete rağmen masaya yumruğu vurdum aldım söyleminin hoş olmadığını dile getirdi.

Daha Sonra birlikte yürüdüğü arkadaşları ve seçmenleri ile görüş alış verişinde bulundu.

Seçmenlerinin bağımsızda olsa devam kararı ağırlık kazansa da Serinhisar ve mahallelerinde önemli bir oy potansiyeli bulunan seçmende büyük bir kabul gören Sayın Halil Öztürk’ün nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu.

Öyle ki ; Alacağı karar serinhisarda kartların yeniden karıştırılmasına neden olacaktır.

Bekleyip göreceğiz lakin görüşüm o ki, -10 derecede yanan ateş serinhisarda siyaseti ısıttı. Daha önce yapılan yerel seçimlerde MHP’den aday olan ve önemli bir oy alan ve o süreçten bugüne kadar serinhisarla bağını koparmayan aksine her düğünde,cenazede,mevlitlerde halkının yanında olup seçmen potansiyelini kat be kat artıran Sayın Halil Öztürk’ü seçmeni tamam buraya kadar diyeceğe benzemiyor.

Anlayacağınız serinhisarda bir ateş yandı, Ya bu ateş daha fazla alevlenecek ya da sönecek.

Lakin serinhisarlıları tanıyanlar bilir ki hiç bir ateşi boşa yakmazlar...

Önümüzdeki günler ne gösterecek dersiniz ?

Bekleyip göreceğiz..

SAYGILARIMLA...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.