Denizli
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Kekilli SMA Farkındalık Gecesi İçin Denizli’ye Geliyor

05 Kasım 2021, Cuma 11:03
Kekilli SMA Farkındalık Gecesi İçin Denizli’ye Geliyor

90’lı yılların sonlarına doğru ‘Bu akşam ölürüm’ parçası İle büyük bir çıkış yapan ve ülkenin gündemine oturan Anadolu rock müziğin efsanevi yıldızı Murat KEKİLLİ, Denizli’de Nihat zeybekçi kültür merkezinde Hacıkurtlar Derneği ve Yatağan Gönül Birliği Platformu olarak SMA’lı hastalar için düzenlenen farkındalık gecesine geliyor.
28 Kasım’da düzenlenecek olan gecede SMA hastalığına dikkat çekmek, SMA hastalarının başlatmış olduğu kampanyalara karşı daha duyarlı olmak için bir farkındalık oluşturması planlanan gecede ünlü sanatçı Murat KEKİLLİ bir birinden güzel parçalarını geceye katılanlar için söyleyecek,
Pandemi döneminde yaklaşık bir yıldır sma Hastalarına verdiği destek ile hafızalara yer eden ünlü sanatçı sosyal medya hesaplarından sma hastaları İle canlı yayınlar yaparak da yanlarında olduğunu hissettirmişti.
Hacıkurtlar Derneği ve Yatağan Gönül Birliği Platformu gecenin SMA hastaları için bir farkındalık oluşturacağını ayrıca geçtiğimiz aylarda Denizli’de yardım kampanyası başlatılarak gereken yardımın toplanmasından sonra ABD’de tedavi süreci tamamlanan SMA yağız Alp bebek ve ailesinin de geceye davet edileceğini duyurdu.
Denizli24haber köşe yazarı ve ayrıca Yatağan gönül birliği platformu kurucu üyesi olarak böyle bir etkinlikte görev alan, destek olan ayrıca geceye katılacak olan herkese çok teşekkür ederim.
Bir cana can olmanın verdiği mutluluğu fani dünya dediğimiz yoldan geçerken o kadar içinde hisseder ki insanoğlu, bunu hiç bir kelime, hiç bir sözcük ifade edemez...
Böylesine anlamlı bir gecede SMA hastaları için farkında olmaya farkındalık oluşturmaya ne dersiniz?
Mutluluk paylaşıldıkça güzeldir...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.