Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

ARANAN KAN FATİH TEKKE 

15 Kasım 2021, Pazartesi 11:56
ARANAN KAN FATİH TEKKE 

Denizlili futbolseverler, taraftarlar herkes Altaş Denizlispor’dan artık iyi sonuçlar bekliyor. Her ne kadar ligde en son kurulan kadrolardan birine sahip olsak da güçlü bir ekip kuruldu. Mali açıdan bakıldığında para da harcandı. İlk haftaların günahı olmaz dedik lakin artık lamı cimi yok. Bu kadro ligde çok rahat kalacak sonuçları alabilmeli artık. Takım oynadığı futbolla bizleri tatmin etmeli ve alt sıralardan bir an evel uzaklaşmalı. 


En başından beri yetersiz olduğu kanısında olduğumuz Teknik Direktör Serhat Gülpınar’la yollar ayrıldı. Çünkü arzulanan hücum futbolu bir türlü sahaya yansımadı Serhat Hoca’yla. Ligin en az gol atan takımlarından biri olduk geçen süre zarfında. Hele ki son hafta oynadığımız Tuzla maçı bardağı taşıran son damla oldu. 10 maçta sadece 10 gol atmış maç başına 1 gol ortalamayla oynayan Tuzlaspor’dan 3 gol yedik ve hiçbir varlık gösteremeden, gol atamadan sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Serhat Gülpınar’ın gönderilmesinin sebebi alınan sonuçlar değil bana kalırsa, sebep ortaya konan aşırı negatif futbol. 
Şimdi takım Fatih Tekke’ye emanet. Teknik direktör değişiklikleri takımların genelinde olumlu etki yaratır. Biz de bu etkiyi umuyorum ki ilk maçımızda göreceğiz. Hocayı gönderme ve yeni hocanın takımın başına getirilme sürecinin milli araya rastlaması da iyi oldu bir anlamda. Bu süreçte az da olsa Fatih Tekke takımı tanıma fırsatı bulacak, eski maçları izleyecek, idmanlarda gözlem yapacak ve yeni sistemle bir takım çıkaracak. 


Önümüzde içerde oynayacağımız Keçiörengücü maçı var. Bu süreçte karşılaşılabilecek en uygun rakiplerden biri Ankara ekibi. Her ne kadar son 3 haftada hanesine 6 puan yazdırmış olsa da Altaş Denizlispor’un mağlup edebileceği nitelikte bir ekip. Ligde 11 maç oynadılar ve 10 puan topladılar ve bu puanların 6’sını son 3 haftada aldılar. Çıkış içerisindeler. Bir başka önemli taraf da şu ki 11 maçta attıkları 10 golün 5’ini bu adı geçen son 3 haftada kaydettiler. Son haftalarda elde ettikleri rakamlar biraz çekindirmiyor değil bizi ama sezon başından bu yana izlediğim Keçiörengücü’nün oyun yapısına baktığım zaman onlara ters gelebilecek oyunculara sahip olduğumuzu düşünüyorum. 


Teknik direktörlerin zamanında oynadığı mevkiyle teknik direktörlük dönemlerinde oynattığı futbol büyük oranda eşdeğer oluyor. Bu anlamda Fatih Tekke’nin bizde hücum anlamında olumlu etki yaratacağını düşünüyorum. Rakibi kendi yarı sahasında kabul eden bir Altaş Denizlispor’dan ısıran gol kovalayan yese bile karşılık verecek bir takım hüviyetine kavuşacağımızı bekliyorum. Futbolumuz Fatih Tekke’nin sistemi ile hem keyif verecek hem de netice anlamında skora yansıyacak bana göre. Deplasmandaki 5 maçının 5’ini de kaybeden ve sadece 2 gol atabilen Keçiörengücü’nü mağlup etmek için her şey hazır. Geçen haftalarda söylediğim bir konu da şuydu ki, takım da biraz sahaya karakter koyarsa rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Fatih Tekke’ye güveniyorum, güvenmeliyiz. Aranan kan kesinlikle böyle bir dönemde Fatih Tekke’ydi.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.