Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

En Güçlü Yarış Merkezefendi’de

19 Mart 2024, Salı 11:32
En Güçlü Yarış Merkezefendi’de

Genel seçimlerde yazmış olduğum ‘Siyasetin kazandırdıkları’ başlıklı köşe yazımda özellikle iki yeni siyasetçiye dikkat çekmiştim.

Bunlar Mimar İbrahim Şenel ve Ekrem Başer’di her ikisinin de şehrimize siyasi anlamda büyük hizmetler yapacağını ve gelecek dönemlerde isimlerini sık duyacağımızı da belirtmiştim.

Sayın İbrahim ŞENEL genel seçimlerden sonra biraz kendini geri atsa da ilerleyen zamanlarda onun isminin de tekrar gündeme geleceğini varsayıyorum.

Yerel seçimlere çok az süre kala ben en güçlü yarışın Merkezefendi de yaşanacağını tahmin ediyorum.  Mevcut belediye başkanı Şeniz DOĞAN kolay rakip olmasa da Ekrem BAŞER ismi siyasette tuttu, eskiler öyle derdi siyasette tuttu veya tutmadı diye tabir ederlerdi, işte Ekrem BAŞER tutanlardan oldu. Gençliği dinamizmi çalışkanlığı ve seçmene karşı güler yüzü ve sempatisinin hızla arttığını görüyorum.

Ekrem BAŞER için zor bir sınav ama kazansa da kaybetse de artık Denizli de bir Ekrem BAŞER ismi siyasette hep var olacak.

Şeniz DOĞAN zor bir rakip, halka dokunmasını bilen siyasetçilerden lakin kıyasıya bir yarışın Merkezefendi’de beklendiği görülüyor.

Bir de şu var ki Cumhur ittifakının diğer kolu MHP’nin kadroları da tam destekle Ekrem Başer’in yanında destek verdikleri de gözlerden kaçmıyor. Sayın Şeniz DOĞAN ise bu seçimlere ittifaksız giriyor bu avantaj Cumhur ittifakına sandıkta ne kadar etkili olacak onu da sandıklar açıldığında hep beraber göreceğiz.

Yoksa Şeniz DOĞAN ittifaksız girse bile sandıkta lehine bir ittifak doğacak mı onu da göreceğiz.

Tahminim o ki aritmetik olarak çok fazla farkın olmayacağı kıyasıya bir yarışın nefesleri keseceği Merkezefendi seçimlerini merakla bekliyoruz.

Denizli siyaseti güzel isimler kazanıyor ve bu geleceğimiz için önemli bir katkı olacak.

Hep beraber bekleyip göreceğiz.

Kazanan Merkezefendi olsun.

Sandıktan kim çıkar derseniz derim ki sandığa kim girerse o çıkar.

Yarından umudunuzu ve yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin,

Siyasettir gelir geçer, sandıktır açılır kapanır siz yeter ki bir birinizin kapısını ve yüreğini kapatmayın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.