Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

ERKEN GOL PLANLARI BOZDU

24 Ocak 2023, Salı 16:42
ERKEN GOL PLANLARI BOZDU

Altaş Denizlispor’un puan silme cezası nedeniyle puanı 12’ye düştü. Şimdilerde bu puanla 18. sırada yer alıyor ve düşme korkusu sürüyor.

 

Çaykur Rizespor-Altaş Denizlispor karşılaşması Spor Toto 1. Lig’in hem üst, hem de alt sıralarını ilgilendiren önemli bir maçtı. Hedefte Denizlispor için elbette galibiyet, silinen 3 puanı telafi etme vardı.

 

Eyüpspor maçına kadar son 3 maçını kazanmış, Eyüpspor maçında da yenilmesine rağmen taraftar desteğiyle de iyi mücadele eden bir takım izledik. Sevindiriciydi…

 

Giray hoca, basın toplantısında oyun planlarının topu daha fazla elde tutup, orta sahada kalabalık kalarak, pasla rakibin dengesini bozmak olduğunu söyledi. Bu maçta, “Planlar, daha maçın başında bozuldu” demek yanlış olmaz. Çaykur Rizespor’un ön tarafta çok çabuk oyuncularının olması Denizlispor’un savunmasını zorladı.

 

Çünkü ilk düdükten 2 dakika geçmişti ki Denizlispor aleyhinde verilen penaltı, yeşil siyahlıları maça neredeyse 1-0 geride başlattı. Bu dakikada gelen golden sonra maçın bitimine ne kadar uzun bir süre de olsa, geri dönmek zor olur. Hele ki Denizlispor’un, mevcut durumunu düşünürsek daha da sıkıntılı…

 

Maçın başında gelen gol, Denizlispor’u daha da zorladı ve oyuna ortak olmasına çok imkan vermedi. 20. dakikada Denizlispor kalesinde 2. golü gördü. 30. dakikada da Denizlispor’un tecrübeli golcüsü Ömer Şişmanoğlu sakatlığı nedeniyle yerini Okan Derici’ye bıraktı.

 

Yeşil siyahlıların umutlandıran golü ilk yarının uzatma dakikalarında Bekir Turaç Böke’den geldi.  Gol öncesi en tehlikeli pozisyonu da 29. dakikada Gökhan Süzen’in çizgiden çevrilen topu oldu. Kaptan’ın bu maça iğneyle çıktığını da basın toplantısında Giray hoca aktardı.

 

Golden sonra Denizlispor oyuna tutundu. İkinci yarıda daha dengeli bir maç izlediğimizi düşünüyorum. Rize deplasmanından belki de 1 puanla dönebilir miyiz diye bakarken Benhur, 89. dakikada skoru 3-1’ e getirdi. Maç bu skorla bitti.

 

Denizlispor, sezonun ikinci yarısında oynanan ilk 2 maçından da puan alamadı. En başta da dedik ya, bu hafta erken gelen gol planları bozdu. Sezon oldukça kötü geçiyor. Sezonun ilk yarısı biterken gelen 3 galibiyet yüz güldürmüştü.

 

Ligin bitmesine 17 maç kaldı. Şimdi 28 puandaki Manisa Futbol Kulübü geliyor. Görünürde, alınabilecek çok puan var. Takım sahada iyi mücadele ediyor da, o puanları toplayabilecek miyiz? Düşündürücü…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.