Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Gençler sahnede

24 Nisan 2023, Pazartesi 12:13
Gençler sahnede

Denizlispor, deplasmanda karşılaştığı Bodrumspor’a 1-0 mağlup oldu ve Spor Toto 1. Lig’e resmen veda etti.

Bu maç öncesinde hafta içinde Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Çeçenoğlu, Hakan Çinemre, Muhammed Gönülaçar, Emre Sağlık ve Asım Hamzaçebi’ye sezon sonuna kadar izin verilmişti. Bu isimlere verilen izinle birlikte, alt yapıdan 14 genç isim kadroda yer aldı.

Genç Horoz, kadrodaki büyük değişimle Bodrum deplasmanındaydı. Tecrübeli isimlerle birlikte gençler sahneye çıktı. Horoz, penaltıdan gelen golle müsabakadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla artık Denizlispor, resmen 2. lige düştü.

Bu maç özelinde istatistiklere bakarak değerlendirme yapmanın çok doğru olmayacağını düşünüyorum. Genç oyuncuların da takviyesiyle yeşil siyahlı takımın çok koştuğunu, mücadelesini ve oynama isteğini, görmezden gelmemek gerektiğinin altını çizmek istiyorum.

Spor Toto 1. Lig’e veda ederken görünen o ki Denizlispor, gençlerle birlikle kaptan Gökhan Süzen gibi tecrübeli isimlerle sezonu tamamlayacak.

Skordan bağımsız olarak söylemem gerekir ki, genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bu kadronun mücadelesi 2. ligde yetmeyebilir. Yine de umutlu olmak lazım.

 Şimdi artık 2. lig ile ilgili planlamanın yapılması gerekiyor. Ve küme düşülen bu sezondan çok daha iyi bir planlamanın yapılması gerektiği de ortada. Doğru bir planlama olmazsa seneye 2. ligden de düşüş, kayboluş anlamına gelebilir.

Bu karşılaşma için başta genç oyuncuların yüreğine sağlık. Mücadelelerine de tebrik ve teşekkür etmek gerekiyor. Bir de Denizlispor’a gönül veren futbolseverler var. Bayramın 3. gününde Bodrum deplasmanında kendilerine ayrılan bölümü doldurdu, 2. lige düşen takımı yalnız bırakmadı ve yanında oldu. Bir teşekkür de onlara…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.