Denizli
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

İsrail-Ortadoğu ve Türkiye

14 Ekim 2023, Cumartesi 10:54
İsrail-Ortadoğu ve Türkiye

İsrail konusunda rahmetli Prof. Dr. Erbakan hoca her bulduğu fırsatta uyarmayı kendinde bir sorumluluk olarak görmüştür ve bu tehlikenin em büyük farkında olanlardan biridir.

Derinlere inerek konuyu dağıtmadan kısa ve öz bir şekilde anlatmak isterim. ABD İngiltere ve İsrail’im birlikte hareket ettiği büyük Ortadoğu projesinin en önemli unsuru büyük İsrail’i dizayn etmektir. Bu amaç uğruna geçmişte Ortadoğu’da yaşanılan olaylara baktığınızda her planın bu amaç uğruna kurulduğu görülmektedir.

Hatta 1980 yılında başkentinin Kudüs olduğunu ilan etmiş devlet kurumlarını buraya taşımış lakin dünya devletlerinin büyük çoğunluğu buna karşı çıkmış ve kabul etmemiştir.

Hatta siyonizmin kongresinde Nil’den Fırat’a kadar uzanan ve günümüz Suriye’si ve Türkiye’den de bir kısım topraklarını da içeri alarak büyük Ortadoğu projesini büyük İsrail projesi ile tamamlamayı hedefleyen bir projedir.

Bugün Filistin’e göz yumarsak yarın dibimizde İsrail’in bittiğini görürüz.

Siyonizmi iyi okuduğumuz ve gördüğümüzde amaçlarının ne olduğu ve bu amaç uğruna kurulan bir ülke olduğu alenen bellidir.

Ortadoğu da Müslüman ülkelerin güçlenmemesi özellikle ülkemiz Türkiye’yi zayıflatmak için her türlü oyunlar oynanmaktadır. PKK terör örgütü yıllardır bu yapı tarafından desteklenmektedir.

Bu yapı öyle büyük bir yapı ki ilk önce maneviyatı yıkmak için yazılı ve görsel basımları yıllardır kullanmışlar ve halende kullanmaktadırlar.

Biz Türkiye olarak ayrım tuzaklarına düşmeden ve bu planın farkında olarak diri bir şekilde güçlenmekten başka çaremiz yoktur.

Müslüman bir ülkenin her konuda güçlü olması onları huzursuz etmektedir bu nedenledir ki ülkemiz etrafında dönen ayak oyunları hedefin bizim olduğumuzun göstergesidir.

Dış politikada, savunma sanayide son yıllarda gösterdiğimiz başarı onları ürkütmektedir. Bu nedenle dahi olsa milliyetçilik bu coğrafyanın olmazsa olmazıdır.

Türkiye Ortadoğu’nun sigortası ve kalesidir.

Hayallerinde kurdukları bu projeye hiçbir zaman ulaşamayacaklardır.

Bizlerdeki milli şuur var oldukça hiçbir planları tutmayacak değil sınırımızdan bir karış, bir çakıl taşı almaya güçleri yetmeyecektir.

Biz bir birimizin peşinden değil ilmîn bilimin ve teknolojinin peşinden koşmalı her zaman olduğundan daha uyanık olmalı ve güçlü daha güçlü olmak zorundayız.

Masumların bebeklerin Çocukların kanları üzerime kurulu bir plan asla ve asla gerçekleşmeyecektir.

Rabbim zalime fırsat vermesin!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.