Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Kazanmak güzeldir

04 Aralık 2023, Pazartesi 10:51
Kazanmak güzeldir

TFF 2.ligde Denizlispor, Özcan Bizati yönetiminde 2. maçına, 68 Aksaray Belediyespor karşısında deplasmanda çıktı. Alt sıraları yakından ilgilendiren bu karşılaşmada, Denizlispor’un elbette tek hedefi puan ya da puanlarla dönmekti. Horoz bu kez Denizlili futbol severleri üzmedi. Bekir Turaç Böke’nin muhteşem frikiği ile öne geçen yeşil siyahlılar skoru korumasını bildi ve 1-0 kazandı.

Maçın geneline bakarsanız Horoz için asıl sıkıntılı dakikalar, kaleci Abdülkadir'in kırmızı kart görmesiyle başladı diyebiliriz. 2. Lig’inde mücadele gücünden bahsettik ve ayakta kalanın sonuca ulaşacağı bir lig olduğunu ifade etmiştik. Yeşil siyahlı ekip, eksik mücadele ettiği son anlarda dakikalar geçtikte ara ara oyundan düştü. 10 kişi kalan horoz maçın son anlarında kalesinde çok sayıda tehlikeli pozisyonlar verdi. Abdülkadir'in yerine kaleyi koruyan Ali Eren’in de performansı önemliydi ve kalesini gole kapattı. Maçın bitiş düdüğüyle herkes derin bir oh çekti. 

Denizlispor, uzun bir aradan sonra ligde, 68 Aksaray Belediyespor’u deplasmanda mağlup etmeyi başardı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Son düdükteki sevinç, soyunma odasındaki takım fotoğrafındaki mutluluk, kazanmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu gösteriyor. 14 puanı bulunan horoz, alt sıralardan kurtulmak adına puan ya da puanlar almaya devam etmeli. Kazanmak, kazanmayı alışkanlık haline getirmek çok önemli. 1-2 maç, üst üste alınacak puan, üst sıralara tırmandıracak ve özgüven getirecek…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.