Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Oyun iştahımız puan getirmeli !

20 Mart 2023, Pazartesi 19:30
Oyun iştahımız puan getirmeli !

Altaş Denizlispor’un haftalardır sürdürdüğü iyi mücadelenin, zirvedeki takımlardan biri olan Pendikspor’dan en az 1 puan getirebileceğini düşünmüştüm ama yanıldım.

 

Her hafta, bulunduğu ateş hattında final maçına çıkan yeşil siyahlılar, bu hafta da Pendikspor deplasmanında yeni bir finali oynadı.

 

Geçen hafta evinde Erzurum FK’ya mağlup olan Denizlispor’un, çok tecrübeli bir Teknik Direktör olan Giray Bulak ile birlikte oynadığı maçlarda iyi mücadele ettiğinden daha önce söz etmiştim.

 

Bu mücadelelerden dolayı ligin üst sıralarında bulunan Pendikspor deplasmanından ümitliydim. Fakat beklediğim gibi olmadı. Horoz, Pendikspor’un kendi sahasındaki etkili oyununa çok net bir yanıt veremedi.

 

Rakip kazandığı bir penaltı ile öne geçti. Daha sonra da Pendikspor sadece 2 topta golü buldu. Farkı 2’ye çıkardı.

 

Kaptan Ömer Şişmanoğlu’nun uzatmalarda attığı usta işi gol, maçın da skorunu belirledi. Bana göre, Muhammed Özkal’ın taç atışını hızlı kullanarak kaptanına atması ve golün bu topla gelmesi de ayrı ve futbol adına güzel bir detay… Bu da 2 topla gelen bir gol oldu.

 

Lig’de sona doğru yaklaşıyoruz. Horoz her hafta final oynuyor. Ciddi anlamda Denizlispor için vakit daralıyor. Tehlike çanları çalıyor. Giray hoca maç sonundaki açıklamasında takımın iştahlı futbolundan söz etti. İştahlı futbol iyi güzel de, tabelaya yansısın, puan da getirsin… En çok ihtiyacımız olan şey bu…

 

Herkese bir hatırlatma yapmak isterim…

 

Puan durumunda 17 puanla, 18. sıradayız!

 

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.