Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

PAMUKKALE TAPU MÜDÜRLÜĞÜ NİYE MERKEZEFENDİ DE?

12 Kasım 2017, Pazar 10:07

Herkesin bildiği gibi özel idare iş hanında bulunan tapu müdürlükleri Merkezefendi ilçe sınırları içinde bir bölgeye taşındı. Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla beraber bir birinden bağımsız merkezde iki ilçemiz var Pamukkale ve Merkezefendi.  Şimdi vatandaşsın cankurtarandan arsa aldın veya sattın Bağbaşı’ndan daire aldın iş yeri vs gayrimenkulle ilgili ne işlem olursa olsun Merkezefendi sınırları içinde bulunan Pamukkale tapu müdürlüğüne gidiyorsun. Sabah giriş için sıra alıyorsun. Tekrar dönüyorsun öğleden sonra imza için tekrar aynı bölgeye gidiyorsun. Yetişmedi mi? sorun değil yarın tekrar…

Rahmetli efsane valimiz Nur içinde yatsın Recep Yazıcıoğlu ile bir sohbetimizde halkı yormamak lazım hizmeti ona en yakın yerden vermek gerekmektedir sözünü hiç unutmam.

Sözün özü kısacası halkı yormamak lazım. Kaldı ki Pamukkale Tapu Müdürlüğünün başka bir ilçede olması sizin aklınıza yatıyor mu? Farz edelim İzmir’den bir örnek vereyim Konak Tapu Müdürlüğü Karşıyaka’da mı?

İşim gereği tapu müdürlüğüne çok sık gelip gidiyorum. İlk defa giden herkesten bu şikayetleri alıyorum. O yüzden de bir çok arkadaşın bu konuyu yazmam gerektiğini söylediği için belki dedik, bir yetkili bir büyüğümüz hakikaten doğru söylüyor halka hizmet en kısa yoldan olmalıdır diye düşünebilir, belki çözüme katkıda bulunup vatandaşların Pamukkale ilçesinde yaşayan vatandaşların sorununa bir çare olur dedik.

İsterseniz bir uğrayın tapu müdürlüğüne. Pamukkale Tapu Müdürlüğünün olduğu yerde bekleyen vatandaşlarımızın yanına bir oturun soru falan sormayın sadece kulak misafiri olun yanındakine sağındakine solundakine tanıdığına tanımadığına sorduğu tek soru ne biliyor musunuz?

Pamukkale Tapu Müdürlüğünün Merkezefendi Belediyesinde ne işi var?

SAYGILARIMLA

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.