Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

TÜVTÜRK’e Tepkiler Çığ Gibi

26 Haziran 2020, Cuma 12:37
TÜVTÜRK’e Tepkiler Çığ Gibi

Malum bildiğiniz gibi sadece ülke olarak değil, dünya olarak normal bir süreçten geçmedik ve hala da o sürecin içindeyiz, halkın büyük bir bölümü yarı maaşlı olarak çalışırken veya işten ayrılmış , iş yerini kapatmış iken Tüvtürk’ün araç muayeneleri için yaptığı yüksek zam oranı vatandaşlar tarafından büyük bir tepkiye neden oldu. Sadece otomobiller için alınan 195 TL muayene ücreti 342,20 TL olunca tabi haliyle tepkiler de zam oranına orantılı oldu.
Denizli şoförler odası başkanı Köksal Semerci’nin sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptığı isyana da tüm şoför esnafı destek verdi.
Tabi kendi aramızda hepimiz duyduk, bir birimize duyurduk , duyması gerekenler ? Görmesi gerekenler ? Buna dur diyecek gücü olanlar ? Seçim zamanı her derdinizi dert bilip, sesiniz olacağız diyenler ? Ankara’ya bizleri temsilen gönderdiğimiz sayın vekiller ?
Duyması ve görmesi gerekenler sanırım henüz duymadı ya da duymak istemedi,
Belki bu yazımı okuyup halkın derdine derman olmak isterler ne dersiniz ?
Muayene istasyonlarında neyin harcaması artmıştır da bu kadar afaki bir zam gelmiştir. Gelen müşterilere özel bir karşılama mı yapılmaktadır ?
Sıra beklerken günlük gazete ve meşrubat servisi mi yapılmaktadır. Ücretsiz kantin hizmeti mi verilmektedir.
Koruna ile mücadele ederken bazı fırsatçıların sebze ve meyve fiyatlarındaki artışları insanların yüreğinde ne kadar yara bıraktıysa bu yapılan da bir o kadar acıdır.
Umarım bir yetkilimiz duyar ve engel olur....
Tüm olumsuzlara rağmen yüzünüzden gülümseme eksik olmasın...
Sağlıcakla kalın....

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.