Denizli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Ülkü Ocaklarından gelen rüzgar MHP’yi güçlendirdi

11 Mart 2024, Pazartesi 11:13
Ülkü Ocaklarından gelen rüzgar MHP’yi güçlendirdi

Seçimlere sayılı günler kala meydanlar sokaklar ısınmaya başladı, ittifaklar olacak mı? Olmalı mı derken Ak parti ve MHP’nin içinde bulunduğu Cumhur ittifakı yine sapasağlam yerinde dururken altılı masa diye tabir ettiğimiz ittifak yollarına ayrılarak devam etme kararı aldı.

Özellikle Denizli’ye baktığımızda MHP’deki birlik ve beraberliğin ve heyecanın eskiye nazaran daha da kuvvetli olduğunu görmekteyim. Bunun çeşitli nedenleri var tabi ki; İl başkanı sayın Mehmet Ali Yılmaz‘ın sağlamış olduğu bütünlük ve bunun yanında da ülkü ocaklarından siyasete giren kadroların çalışma azimleri diyebiliriz…

Öyle ki bunda Eski ülkü Ocakları Başkanı ve şu an Türkav Denizli il Başkanlığı görevini yürüten sayın Murat Aydınlı‘yı da göz ardı etmemek gerekiyor.

Ülkü ocakları başkanlığı döneminde toplumsal projelerde ve gençlere yönelik yapmış olduğu başarılı çalışmalar sadece MHP camiasından değil toplumun her kesiminden de takdir almıştı. Sayın Murat AYDINLI döneminde ülkü ocakları yönetiminde görev alan dava arkadaşlarını da bugün siyasette başarılı çalışmaları ile görmekteyiz ve bu MHP’nin Denizli’de Ocaktan gelen rüzgarla daha da güç kazandığı görülüyor.

Tabi ki Türkav İl Başkanı Sayın Murat Aydınlı’nın siyasete kattığı değer gözlerden kaçmıyor...

Siyasetin de böyle temiz yüreklere ihtiyacı var ve şimdi sahadalar….

Cumhur ittifakı ortağı MHP’nin sahada gösterdiği başarı sandıklara yansıyacak mı?

Onu da hep beraber göreceğiz…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.